Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno žaliaskverniai stiprina atakas

2012-05-04 11:05
Kauno žaliaskverniai stiprina atakas
Kauno žaliaskverniai stiprina atakas / Tomo Raginos nuotr.

Tinklalapio „Kas vyksta Kaune“ redaktorius Vaidas Pilkauskas mėgino užstoti „Automobilių stovėjimo aikštelės“ Rinkliavos kontrolės skyriuje, jo manymu, nepelnytai užsipultą žmogų, tačiau jo žygdarbis baigėsi policijoje.

Šiandien V.Pilkauskas turi prisistatyti į Centro policijos nuovadą. Jam teks aiškintis dėl incidento, prieš kelias dienas įvykusio „Automobilių stovėjimo aikštelės“ Rinkliavos kontrolės skyriuje. Čia V.Pilkauskui teko luktelėti, nes darbuotojai kalbėjosi su kitu tariamu pažeidėju. „Tas žmogus mėgino paaiškinti, kad nepadarė pažeidimo. Ir jis buvo teisus, o žaliaskverniai rėmė jį, kad pažeidimas buvo padarytas“, – tuo metu V.Pilkauskas dar buvo tik stebėtojas.

Tačiau jis nebeištvėrė, kai suprato, kad rinkliavos kontrolieriai nė nemėgina išklausyti greičiausiai nieko nepažeidusio žmogaus. „Kadangi atvykau asmeniniu reikalu, tai neprisistačia, nei kas esu, nei kur dirbu. Neslėpsiu – pasikarščiavau, bet šitų kontrolierių savivalė veda iš pusiausvyros“, – sakė V.Pilkauskas.

Galiausiai rinkliavos kontrolieriai žurnalistui pagrasino iškviesią policiją. Kadangi pastarasis neprieštaravo, tai tą ir padarė. „Man užkliuvo, kai kvietė policiją, paskambinę klausė, ar dirba konkretus ekipažas. Atsakymas, ko gero, buvo teigiamas ir kontrolieriai nudžiugo“, – stebėjosi V.Pilkauskas.

Netrukus atvažiavo policija ir jį išsivežė.

„Mane stebina šios struktūros savivalė. Zonos, kuriose automobilių stovėjimas mokamas, plečiasi, mokestis didėja, o pagerėjimo šios įmonės darbe nesimato jokio. Net ir Kauno meras pripažįsta, kad reikia pasitempti, tačiau metai iš metų niekas nesikeičia“, – piktinosi V.Pilkauskas.

„Automobilių stovėjimo aikštelių“ laikinasis direktorius Saulius Staškūnas nustebo išgirdęs, kad trečiadienį Rinkliavos kontrolės skyriuje įvyko incidentas, kai teko kviesti policijos ekipažą. „Apie bet kokius kilusius konfliktus man privalo pranešti, juo labiau kai kviečiama policija“, – tvarką aiškino S.Staškūnas.

Po to, kai direktorius pasitikslino, prieš kiek dienų įvyko konfliktas, jis dar labiau nustebo. S.Staškūno balse aiškiai jautėsi nepasitenkinimas: „Taip, mūsų darbuotojams dar reikia pasistengti.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų