Pereiti į pagrindinį turinį

Kuklus "Ehotel Tennis" atidarymas

2009-03-21 09:00
Kuklus "Ehotel Tennis" atidarymas
Kuklus "Ehotel Tennis" atidarymas / Mindaugo Ažušilis nuotr. Viltys: "Ehotel Tennis" direktorius Darius Rupšlaukis tikisi, kad viešbutį pamėgs aktyvaus laisvalaikio ir sporto mėgėjai.

Sostinės Ąžuolyno gatvės pramogų ir sporto arenų komplekse jau siūlomos ir nakvynės paslaugos – duris atvėrė modernus ekonominės klasės viešbutis "Ehotel Tennis".

"Sveikinu jus už drąsą! Kokie dar žmonės ryžtųsi tokį projektą įgyvendinti per sunkmetį? Nuomonių apie viešbutį buvo visokių: bus atidarytas, nebus, kada bus atidarytas? Dariau, tu nugalėjai", – per viešbučio "Ehotel Tennis" atidarymą entuziastingai kalbą rėžė Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė Evalda Šiškauskienė.

"Ar žinote, kad pirmas dabartinės "Hilton" imperijos viešbutis JAV buvo atidarytas per Didžiąją ekonominę krizę? Manau, šį sunkmetį mes irgi įveiksime", – optimizmu tryško viešbučio direktorius Darius Rupšlaukis.

"Ehotel Tennis" įrengtas daugiafunkcio paslaugų ir sveikatingumo komplekso "SEB arena" patalpose. Šešiaaukščiame pastate viešbutis užima tris viršutinius aukštus, juose įrengtas 101 ekonominės klasės kambarys.

Atidarymo proga viešbučio svetingumą galima išbandyti už mažesnę kainą. Visą kovą apsistoti vienviečiame kambaryje galima už 153 litus, dviviečiame – už 193 litus.

Konferencijų organizatoriams siūlomos dvi erdvios dalykinių renginių salės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų