Pereiti į pagrindinį turinį

Prasideda "Kauno dienos" prenumeratos rudens akcija

2010-10-11 09:30
Prasideda "Kauno dienos" prenumeratos rudens akcija
Prasideda "Kauno dienos" prenumeratos rudens akcija / Tomo Raginos nuotr.

Nuo šiandien iki lapkričio 15-osios truksiančioje metinės "Kauno dienos" prenumeratos akcijoje būsimi dienraščio skaitytojai bus džiuginami nuolaidomis ir dovanomis.

Dovana – marškinėliai

"Buvome ir esame pagrindinis miesto laikraštis, turintis gausiausias ištikimų skaitytojų gretas, kurios, tikiuosi, dar labiau išaugs per šią prenumeratos rudens akciją. Skaitytojams, per šią akciją užsisakiusiems "Kauno dieną" visiems 2011-iesiems, pasiūlysime ne tik išskirtines prenumeratos sąlygas, bet ir dovanų: originalaus dizaino marškinėlius* ir tik prenumeratoriams skirtą žurnalą "Kaimynai", kuris bus leidžiamas ir kitąmet kas ketvirtį", – pažadėjo "Kauno dienos" rinkodaros projektų vadovė Daiga Gipienė.

Beje, "Kauno diena", atsidėkodama laikraščio prenumeratoriams už jų ištikimybę, kasmet pateikdavo malonių staigmenų. Štai ankstesniais metais keliems šimtams prenumeratorių buvo suteikta galimybė nemokamai klausytis Pažaislio muzikos festivalio koncertų, o šiemet – stebėti Kauno sporto halėje tradicinę kaimo kapelijų šventę "Grok, Jurgeli". Praėjusį penktadienį 200 kauniečių, prenumeruojančių "Kauno dieną", džiaugėsi, gavę dovanų kvietimus į tradicinę "Grok, Jurgeli" šventę.

Galite išsikviesti platintoją

D.Gipienė atkreipė dėmesį į tai, kad "Kauno dienos" prenumerata metams, atsiimant dienraštį redakcijoje, kainuos tik 120 litų (ne per akciją – 156 litus), pristatant Kauno dieną" į namus – 234 litus (ne per akciją – 312 litų, prenumeruojant laikraštį kas mėnesį).

Kol vyks akcija, galima prenumeruoti ir tik šeštadieninius "Kauno dienos" numerius. Tokia šeštadieninio laikraščio prenumerata metams, atsiimant jį redakcijoje, kainuos vos 60 litų (ne per akciją – 72 litus), pristatant dienraštį į namus – 84 litus (ne per akciją – 108 litus). Tad jei gyvenate ar dirbate miesto centre arba Geležinkelio stoties rajone, tikrai verta laikraštį atsiimti "Kauno dienos" redakcijos skelbimų skyriuose – Kęstučio g. 86 arba Vytauto pr. 23.

Užsiprenumeruoti "Kauno dieną" galima ne tik minėtuose redakcijos skelbimų skyriuose, bet ir savo namuose ar biure (spaudos platintojo telefono numerį sužinosite paskambinę į redakciją tel. 302 242 arba 302 228 , ir platintojas atvyks pas jus). Kaune prenumerata priimama ir "Lietuvos spaudos" bei "Kauno spaudos" kioskuose (nepamirškite kvite nurodyti leidinio pavadinimą, pristatymo adresą, savo vardą, pavardę ir telefoną).

Išeitis – mokėti dalimis

Prenumerata priimama ir internetu (www.kaunodiena.lt arba www.prenumerata.lt), pervedant pinigus į UAB "Diena Media News" sąskaitą (įmonės kodas 133348410, a.s. LT607010400010467777 banke AB "Ūkio bankas").

Kita patogi prenumeratos forma – galimybė mokėti dalimis už laikraščio prenumeratą metams. Šia galimybe galima pasinaudoti redakcijoje, užpildžius čia sutartį dėl mokėjimo po 19,5 lito (su pristatymu į namus) per mėnesį. Ši suma kiekvieną mėnesį bus atskaitoma iš prenumeratoriaus asmeninės sąskaitos banke. Tai labai patogu ir taupu, nes nereikia iš karto mokėti visos metinės prenumeratos sumos. Tiesa, sudarius sutartį, iš karto iš sąskaitos atskaitoma už trijų mėnesių prenumeratą, tačiau tai nedidelė suma ir laikinas nepatogumas, juolab kad kitų metų pabaigoje nebereikės mokėti už tris paskutinius metų mėnesius.

Primename, kad "Kauno dienos" metinė prenumeratos akcija tęsis iki lapkričio 15 d. Dienraščio prenumerata metams priimama redakcijos skelbimų skyriuose Kęstučio g. 86 ir Vytauto pr. 23, "Lietuvos spaudos" (Kaune) ir "Kauno spaudos" kioskuose ar išsikvietus spaudos platintoją tel. 302 242, 302 228 į namus ar biurą.

* marškinėliai (juos bus galima atsiimti tik redakcijos skelbimų skyriuose – Kęstučio g. 86 ir Vytauto pr. 23) dovanojami tik tiems prenumeratoriams, kurie per akciją užsisakys laikraštį už 234 litus (su pristatymu į namus). Marškinėlius prašom atsiimti iki gruodžio 6 d.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų