Pereiti į pagrindinį turinį

Prenumeruoja „Vilniaus dieną“, nes vertina įdėtą darbą

2010-06-29 23:59
Apsisprendė: iki šiol dienraštį skaitęs nemokamai, A.Gutkauskas nusprendė tapti prenumeratoriumi.
Apsisprendė: iki šiol dienraštį skaitęs nemokamai, A.Gutkauskas nusprendė tapti prenumeratoriumi. / Gerdos Mališauskaitės nuotr.

Dienraštį "Vilniaus diena" 2011-iesiems užsiprenumeravęs Almonas Gutkauskas iki šiol jį nemokamai skaitydavo darbovietėje. "Jaučiu sąžinės graužatį, kad reikia užsisakyti asmeniškai", – juokėsi jis.

Mėgstamiausių dienraščio temų vyras neišskyrė – jam svarbiausias bendras vaizdas: "Šis laikraštis geresnis už kitus, matyti, kad įdėta daugiau darbo, ir ne toks nuvalkiotas, kaip kiti. Dėl to ir užsisakiau, kad iš kitų išsiskiria."

Ekologas, programos "Tatula" direktorius prisipažino praverčiantis tik sporto puslapius. "Sportu nesidomiu iš viso. Jis tik kenkia sveikatai, nes padarytas kaip politika, samdomi žaidėjai iš užsienio šalių, man tai nepatrauklu. Įdomiau fizinė kultūra, sveika gyvensena, o ne vadinamasis sportas", – savo nuomonę dėstė jis.

Tačiau tikrosios politikos vyras nevengia: "Kai žmogus sako, kad nesidomi politika, tai pasako, kad nesidomi ekonomika, dėl to toks teiginys man keistas. Tiesioginė politika yra koncentruota ekonomika, o mes visi esame su ja susieti."

A.Gutkauskas visuomet perskaito ir miesto istorijos temas. "Dvidešimt metų lankome daug užsienio šalių, būna gėda, kad savos šalies nepažįstame. Aš Vilniuje gyvenu jau 40 metų. Žinoma, įdomu, kas mane supa", – kalbėjo vyras.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų