Restoranas "Avenue" (Gynėjų g. 16) kovo 8-ąją kviečia visus vyrus palepinti savo damas, mamas, dukras, seneles, drauges, pažįstamas gardžiais patiekalais, kuriuos šiai progai sukūrė virtuvės šefas Mantas Gura.
Šventinis sekmadienio valgiaraštis (nuo 12 iki 20 val.)
Salotos
Vaisių salotos su vištienos pjausneliais ir natūralaus jogurto padažu.
Salotos su sūriu ir jautienos kepsneliais.
Sriubos
Špinatų sriuba su skrebučiais.
Trinta pomidorų sriuba su česnakine duonele.
Karštieji patiekalai
Vištienos kepsneliai, patiekiami su melionu.
Lašišų kepsnys su kaparėlių padažu, patiekiamas su laukiniais ryžiais, pomidorais ir brokoliniais kopūstais.
Jautienos pjausniai su vyno padažu, patiekiami su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis.
Gardėsiai
Klasikinis desertas "Crème brûlée".
Vaniliniai ledai su vaisiais.
Vyšnių pyragas su plakta grietinėle.
Pieniški kokteiliai (braškinis, šokoladinis, bananinis).
Kaina – 25 litai asmeniui. Galima pasirinkti tris patiekalus.
Naujausi komentarai