Pereiti į pagrindinį turinį

Vasaros receptas: Grybų sriuba

2009-08-06 23:59
DMN inf.
Vasaros receptas: Grybų sriuba
Vasaros receptas: Grybų sriuba / shutterstock

Vasaros receptas

500 g įvairių miško grybų,

1 svogūnas,

sviesto, druskos, pipirų,

1 l sultinio,

100 ml grietinėlės,

2 šaukštai miltų,

200 g spagečių arba bulvių,

šviežių kapotų petražolių,

1 morka.

Grybus, morką supjaustyti plonais griežinėliais, svogūną sukapoti, jei dėsime bulvių – supjaustyti jas šiaudeliais. Pusę grybų kepti svieste apie 15 min., tuomet supilti sultinį, suberti morkas ir likusius grybus, troškinti dar 20 min. Jei dėsime bulvių, sudėti kartu ir jas. Jei – spagečius, makaronus sukrėsti vėliau, kad jie virtų apie 10 min. Grietinėlę suplakti su miltais ir atsargiai supilti į sriubą. Paskaninti druska, pipirais, petražolėmis ir kitais mėgstamais prieskoniais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų