Pereiti į pagrindinį turinį

Vilniaus psichikos sveikatos centras už 5,18 mln. eurų parduoda pastatų kompleksą Vasaros gatvėje

2024-08-06 09:35 diena.lt inf.

Vilniaus miesto psichikos sveikatos centras už 5,18 mln. eurų parduoda 7 pastatų kompleksą sostinės Vasaros gatvėje, skelbia „Verslo žinios“.

Ž. Gedvilos / BNS nuotr.

Ligoninės aukcione parduodami statiniai išsidėstę panaudos teise valdomame valstybiniame sklype, jų plotas siekia 2,6 tūkst. kv. m. – parduodami 1–2 aukštų pastatai su mansarda, jie yra gydymo ir administracinės paskirčių. Trys iš septynių pastatų yra įtraukti į Kultūros vertybių registrą.

„Naujo psichikos sveikatos centro korpuso, leidusio optimizuoti veiklą ir atlaisvinti istorinių statinių kompleksą, statybos baigtos 2024-ųjų birželį. Dar šiek tiek užtruks baldų gamyba ir skyrių perkėlimo darbai“, – portalui sakė Vilniaus miesto psichikos sveikatos centro direktorius Martynas Marcinkevičius.

Aukciono pabaiga planuojama rugsėjo 19 d., o visiškai perduoti patalpas naujajam šeimininkui ligoninė planuotų maždaug už pusmečio, o vėliausiai po metų nuo pardavimo.

Kaip jau skelbė portalas, užsakymą už 9,9 mln. eurų Vasaros g. 5 statyti Gerontopsichiatrijos, Ūmios psichiatrijos ir Psichosocialinės reabilitacijos 4,2 tūkst. kv. metrų ploto ligoninę gavo statybos įmonė „Naresta“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų