Pereiti į pagrindinį turinį

V.Urbonavičius išgyveno avariją

2009-02-13 09:00
V.Urbonavičius išgyveno avariją
V.Urbonavičius išgyveno avariją / Gedimino Bartuškos nuotr. Vidas Urbonavičius.

Į vakarykštį teismo posėdį, kuriame dėl konservatoriaus miesto tarybos nario Vido Urbonavičiaus (nuotr.) papirkinėjimo kaltinami du jo kolegos, pats V.Urbonavičius atvyko lūžusia ranka.

Trečiadienio vakare Vilniaus tarybos nario vairuojamas automobilis susitrenkė su kito asmens vairuojama transporto priemone. Per įvykį V.Urbonavičiui lūžo ranka, politikas nugabentas į ligoninę.

Politikas su partijos kolega Algimantu Vaitkumi važiavo iš Vilniaus miesto tarybos posėdžio namo. Automobilį vairavo pats V.Urbonavičius. Staiga jam sankryžoje sukant iš Laisvės prospekto į Viršuliškių gatvę į automobilį rėžėsi kito asmens vairuojama transporto priemonė.

Pastarosios vairuotojas, anot V.Urbonavičiaus, nepaisė Kelių eismo taisyklių ir per gatvę važiavo degant raudonam šviesoforo signalui.

Per įvykį apgadinta politikui priklausančio automobilio dešinė pusė. Kitai mašinai atsitrenkus į V.Urbonavičiaus automobilio dureles, keleivio vietoje sėdėjęs A.Vaitkus per stebuklą visai nenukentėjo. O V.Urbonavičiui nuo smūgio lūžo kairė ranka.

"Kvietėme policiją, greitąją. Aš nelabai dalyvavau aiškinantis įvykio aplinkybes, nes atvažiavo medikai ir su jais išvažiavau į ligoninę. Ten man sugipsavo kairę ranką, o dėl sutrenktos nugaros chirurgai sakė, kad nieko baisaus. Nedarbingumo lapelio neėmiau, nes šiandien reikėjo eiti į teismą vėliau į darbą", – pasakojo V.Urbonavičius.

Politikas neigia, kad tai galėjo būti organizuotas pasikėsinimas. Jo nuomone, tai – nelaimingas atsitikimas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų