Pereiti į pagrindinį turinį

Ekspertai pateikė pirminę išvadą dėl Neryje rasto 15-mečio kūno

2024-10-21 12:06

Ant Neryje praeitą savaitę rasto 15-mečio kūno smurto pėdsakų neaptikta, parodė pirminė ekspertų išvada.

Tai rodo, kad nusikalstama veika prieš nepilnametį galimai nebuvo padaryta.

Specialistams dabar pavesta atlikti daug įvairių tyrimų, kurie įprastai atliekami mirties priežasčiai ir aplinkybėms nustatyti, Eltai pirmadienį sakė ikiteisminiam tyrimui mirties priežasčiai nustatyti vadovaujantis Vilniaus apygardos prokuratūros prokuroras Egidijus Motiejūnas.

Kaip praeitą savaitę skelbė ELTA, paauglys, pirminiais duomenimis, paskendo, galutinės išvados pateikimas gali užsitęsti.

DNR ekspertizė patvirtino, kad iš tikrųjų rastas dingusio paauglio kūnas, tai patvirtino atlikti mamos ir rasto kūno ėminių tyrimai. Pasitvirtinus spėjimams, palaikai buvo perduoti tėvams ir savaitgalį išlydėti amžinojo poilsio.

Kaip skelbta, apžiūrint praeitą pirmadienį Vilniuje, Neryje, rasto žmogaus kūną, prieš kelias savaites dingusio nepilnamečio motina atpažino sūnaus drabužius.

Praeitą pirmadienį, 9.28 val., gautas pranešimas, kad pastebėtas plūduriuojantis žmogaus kūnas Neries upėje, ties Alberto Goštauto gatve. Kūnas buvo ištrauktas ir perduotas policijos pareigūnams.

ELTA primena, kad didelės pareigūnų ir savanorių grupės aktyviai ieškojo nepilnamečio tiek Neries upėje, tiek ir sausumoje Vilniuje ir Trakų rajonuose.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų