Pereiti į pagrindinį turinį

Neturėjęs teisės vairuoti neblaivus vyras automobilyje vežiojo mažametį

2014-11-10 09:51 diena.lt inf.
Shutterstock nuotr.

Sekmadienį Vilniaus rajone sustabdytas automobilis, kurį vairavo neblaivus, teisės vairuoti neturintis vyras. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, kartu su juo automobiliu vyko keturi diržų nesegėję asmenys bei vienerių metų vaikas.

Apie galimai neblaivų vairuotoją policijai pranešta apie 11 val. Po užtrukusių paieškų Avižienių kaime pareigūnai pastebėjo ieškomą „Audi 100“. Kaip paaiškėjo, jį vairavęs D.V., gimęs 1983 metais, buvo neblaivus – jam nustatytas 1,68 promilių girtumas. Taip pat jis neturėjo teisės vairuoti transporto priemonę – teisė vairuoti transporto priemonę atimta už vairavimą esant neblaiviam.

Su neblaiviu D.V. važiavo ir gausi keleivių kompanija su vienerių metų vaiku. Keleiviai nesegėjo saugos diržų, o mažametis buvo vežamas ant galinės automobilio sėdynės be specialios jo ūgiui ir svoriui pritaikytos kėdutės. Keleiviams už diržų nesegėjimą surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolai, automobilis nugabentas į automobilių saugojimo aikštelę.

Vairuotojo D.V. laukia teismas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų