Pereiti į pagrindinį turinį

Plikledžio išbandymų neatlaikė net kelininkai: netoli Vilniaus apvirto barstytuvas

2022-01-04 13:56
DMN inf.

Pirmadienį Vilniaus pakraštyje ant šono apvirto barstytuvas, praneša LNK.

Jeigu jau kelininkai gulasi ant šono, tai ką daryti paprastiems gyventojams, klausia Nemėžio seniūnijos Pakalniškių kaimo gyventojai.

Medaus gatvės sausio 3 d. ryte barstyti atvažiavęs barstytuvas užvažiavo ant ledo, pavažiavo apie 100 metrų ir ėmė nevaldomas slysti į pakelę.

Supratęs, kad gerai nebus, vairuotojas šoko iš kabinos. Sunkvežimis virto ant šono. Žmogus, laimei, nenukentėjo.

Dabar kelias jau išakėtas greiderio, sunkiasvorė mašina metaliniais nagais sulaužė žvyrkelį padengusį ledą. Tačiau tai buvo padaryta jau po avarijos.

Nemažai užtruko barstytuvui ant ratų pastatyti – prireikė ir greiderio, ir dar vienos sunkiasvorės mašinos pagalbos. Teko nulaužti ir jauną beržą, į kurį buvo įsirėmusi apvirtusio barstytuvo kabina. Dėl to piktinosi vietos gyventojai, žmonės sakė, kad patys sodino tuos medžius. Galiausiai barstytuvą pavyko pastatyti ant ratų.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

 

Dieną prieš tai, tik įvažiavus į Pakalniškes, nuo kelio nuslydo „Volkswagen“. Žmonės sakė, kad gatvė buvo nepabarstyta, pasidengusi šlapiu ledu. Pasak gyventojų, mašiną iš griovio ištraukti jai nepadarant dar didesnės žalos prireikė apie 3 valandų.

Pakalniškiai sakė, kad Medaus gatvė jiems tampa iššūkiu kiekvienu metu laiku: žiemą ledas, vasarą dulkės, pavasarį ir rudenį – molis ir purvynas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų