Quantcast

Sulaikytas Vilniuje raudonus trikampius paišęs vyras – surašyti penki protokolai

  • Teksto dydis:

Vasario 16 d. Vilniuje sulaikytas vyras, kuris įtariamas Vilniuje paišęs raudonus trikampius, praneša Policijos departamentas.

1977 m. gimusiam vyrui surašyti penki protokolai pagal Administracinių nusižengimų kodeksą dėl tvarkymo ir švaros taisyklių pažeidimų. Numatoma, kad savivaldybių tarybų patvirtintų tvarkymo ir švaros taisyklių pažeidimas užtraukia įspėjimą arba baudą nuo 20 iki 140 eurų.

Naujienų portalas LRT šią savaitę skelbė, kad Vilniuje užfiksuoti trys objektai, ant kurių nupiešti trikampiai ryškiai oranžine spalva.

Nuotraukomis socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo keliautojas ir publicistas Šarūnas Jasiukevičius. Po įrašu komentaruose dalis žmonių teigė, kad panašiais ženklais buvo žymimi strateginiai objektai Ukrainoje prieš pat Rusijos invaziją. Vėliau pažymėti objektai buvo subombarduoti.

Tuo metu Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Laurynas Kasčiūnas portalui „15min“ sakė, kad kol kas indikacijų, jog prieš Lietuvą gali būti rengiamos provokacijos, nėra.

„Tokios informacijos nėra. Tikrai galiu tvirtai pasakyti“, – tvirtino Seimo narys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Reziume

Reziume portretas
reikia šiuos ženklus piešti ant visų namų, kur gyvena ruskiai-suskiai...Tie tarakonai patys išsinešdins į savo "matuška-rodiną," pasiėmę "čemodan-vokzal-kacapyn" biletą į vieną pusę...

Dede

Dede portretas
Tai važiuokite ir kariaukite į ukrainą o negiedokite šlovė

Vidas

Vidas portretas
Pagarba graffiti menininkams.
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių