Quantcast

V. Gaidys: premjeras prarado gaubtą, kuris jį saugojo

Grįžti į straipsnį

savas

savas portretas
jis geras vyras siandien ryte pazadejo viena per pietus visai kita o vakare pareiskia kad net tuo klausimu nepasisake yra toks multikas apie pazaduka

DALIA

DALIA portretas
aš ir mano artimųjų ratas nematom geresnio Lietuvos politiko ,kaip Ramūnas Karbauskis.Stiprybės Ramūnai tau ♥

beretes

beretes  portretas
- dar senoves kinai suprato, kad darzoves geriau auga, kai SRUTOMIS is tvartu ir lauko budeles tresiama, - neklystancioji ir dinastija ta pereme,---- LR pjautynese del vietos prie lovio....- truputi pakele savo %.... Tiketina , kad procesas bus tesiamas, o smarve dar bjaures, kol neatsiras pagaliau prokuroras.

tam ka

tam ka portretas
suprantama, kad durnų vyrų nėra ko ir rinkti į valdžią, nes jie visada taps atpirkimo ožiais. Matomai, patys kvailiausi vyrai susirenka Seime.

ka

ka portretas
noret juk gudrios bobeles visais laikais naudojo vyrus savo reikalams spesti kur jie lieka atpirkimo oziais nes aklai nuolaidziauja ju norams kurie uz 9 spynu ir nereklamuojami o rezultatas akivaizdus

TAIGI

TAIGI portretas
Tas reitingų stumdymas - tikri pliurpalai. Bet lietuviams, kaip jie nori vienus pažeminti, o kitus išaukštinti, yra labai svarbu. Čia kaip ir su tuo Skverneliu nuo prestižinio Watnyko šūbos.

Ajė

Ajė portretas
Koks vis dėlto džiaugsmas,kad tas suimtasis pačiupo tą kalašnikovą ir šitaip padėjo išgarsėti Skverneliui.Net iki reitingo viršūnių!Nors absoliučiai jis nieko gero nepadarė,bet štai žmonių gailestis,kad nieko nenuveikiantį norėjo pažeminti pareigose,padarė jį didvyriu.Štai kiek nedaug tereikia,kad taptum liaudies numylėtiniu.

NA NA

NA   NA portretas
įdomu , kiek pažadėta gaidžiui trupinių ,nuo konservų ir liberalų gaujos stalo, ,,,sėkmės gauti daugiau iš guogos lošimo automatų ,,,,,

Aga

Aga portretas
Nesijaudinkit,Gaidys tik laikinai sumažino Butkevičiaus reitingus,nes nebepatogu jį laikyti viršūnėse po tokių skandalų.Ateinantį kartą vėl jį pakels į viršūnę,nes juk Gaidžio tokia tarnyba-tarnauti socialdemokratams.

Seneliukas

Seneliukas portretas
Taigi Antanas Guoga yra ženkliai pranašesnis už Butkevičių.

ESMĖ

ESMĖ portretas
Skvernelis gali turėti ir 100 procentu, bet jis ir liks tik FRAKO Skerneliu. Toks jokiai partijai nereikalingas. Kaip ministras jis tvarkoj, bet ne jam būti Premjeru ar Prezidentu.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Masiulis visada buvo svaresnis už Butkevičių. Ir ką jau čia padarysi ???

Faktas

Faktas portretas
Butkevičius niekada nebuvo autoritetas. Plepys, kuris dažnai keičia savo nuomonę. Reitingai yra kvailių sugalvotas dalykas, nes jiems nustatyti būtini konkretūs parametrai ir pareigybės. Niekada, pagal darbo pobūdį ir svarbą nepalyginsi Prezidento, Premjero ar ministro reitingų. Darbas nėra grožio konkursas. Pvz Prezidentei reitingai yra niekiniai, nes ji daugiau nekandidatuos, ko nepasakysi apie Butkevičių, kuriam dar norisi pabūti mėsgaliu sriubos lėkštėje.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Populistinis straipsnis pataikaujantis ir liaupsinantis konservatorius ir liberalus.Didziule pagarba Premjerui Butkeviciui uz jo sumanu valstybes valdyma ir po truputi traukiant tauta is skurdo i kuri savo vadovavimo metu nusgramzdino konservatoriai kartu su liberalais.

Senasviskis

Senasviskis portretas
Kai kas tai vadina "stogu" ;-)

Galerijos

Daugiau straipsnių