Pereiti į pagrindinį turinį

Vokietijos sostinėje toliau siautėja automobilių padegėjai

2011-08-23 17:51 diena.lt inf.
Berlyno policija antradienį pranešė apie Vokietijos sostinėje atsinaujinusį ir jau antrą savaitę vykstantį automobilių padeginėjimą.

Berlyno policija antradienį pranešė apie Vokietijos sostinėje atsinaujinusį ir jau antrą savaitę vykstantį automobilių padeginėjimą, nors pareigūnai deda visas pastangas sučiupti siautėjančius vandalus.

Pasak policijos pareigūnų, per praėjusią naktį buvo padegta 11 automobilių. Nuo metų pradžios padegėjai sunaikino jau daugiau nei 300 automobilių.

Paskutinį kartą dėl prabangių automobilių padeginėjimo Berlyne ir Hamburge buvo apkaltinti kairieji radikalai, tačiau policijos pareigūnai tvirtina, kad pastarųjų padegimų taikiniais tapo ir žemesnės klasės automobiliai.

Nors padegėjams sučiupti sutelktos 350 policijos pareigūnų pajėgos, skirtas sraigtasparnis su termografine kamera ir pažadėta 5 tūkst. eurų premija, nusikaltėlių paieška kol kas nesėkminga.
"Mes nesame pajėgus sekti viso miesto", - interviu antradienio laikraščiui "Hamburger Abdendblatt" sakė sostinės meras Klausas Wowereitis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų