Pereiti į pagrindinį turinį

Siūlys naujus elektros planus: „Namai“ ir „Namai plius“

2010-11-17 11:40
Siūlys naujus elektros planus: „Namai“ ir „Namai plius“
Siūlys naujus elektros planus: „Namai“ ir „Namai plius“ / T.Raginos nuotr.

Buitiniams vartotojams nuo kitų metų elektros kainos nesikeis, tačiau daugiau elektros suvartojantiems planuojama pasiūlyti du papildomus atsiskaitymo planus.

Rytų skirstomųjų tinklų elektros tiekimo direktorė Laimutė Milašauskienė teigė, kad „Namai" ir „Namai plius" planai bus patrauklūs pasirinkusiesiems paprastą vienkainį kainos tarifą, jei vartotojas suvartoja atitinkamai daugiau nei 3 tūkst. ir 6 tūkst. kilovatvalandžių per metus.

Remiantis RST ir VST Kainų komisijai pateiktais skaičiavimais, pasirinkusiems planą "Namai", siūloma taikyti 10 litų mėnesio mokestį ir 41 cento už kilovatvalandę tarifą.

Besinaudojantiems dviejų laiko zonų tarifu būtų taikomas tokio pačio dydžio mėnesio mokestis, 44 centų už kWh dieninis ir 32 centų naktinis bei savaitgalio tarifas.

Pasirinkusiesiems „Namai plius" planą mėnesio mokestis siektų 20 litų, o tarifas - 39 centai už kWh, o dviejų laiko zonų atveju - toks pats mėnesio mokestis ir du tarifai: 41 cento - dieną ir 30 centų už kWh - naktį ir savaitgaliais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų