Pereiti į pagrindinį turinį

PAR gyventojo laikytas begemotas užmušė savo šeimininką

2011-11-14 17:14
PAR gyventojo laikytas begemotas užmušė savo šeimininką
PAR gyventojo laikytas begemotas užmušė savo šeimininką / Wikimedia Commons nuotr.

Hipopotamas, vardu Hamfris, užmušė vyrą, kuris jį laikė savo namuose Pietų Afrikos Respublikoje (PAR), pirmadienį pranešė laikraštis "Beeld".

Kaip nurodoma, 1,2 tonos sveriantis gyvūnas sučiupo nasrais 40 metų armijos majorą Mariusą Elsą, nusitempė į vandenį ir nužudė.

Šis incidentas įvyko šeštadienį Valio upėje prie M.Elso ūkio Laisvosios Valstybės provincijoje, esančioje PAR centrinėje dalyje.

Hamfris, kuriam dabar apie šešeri metai, buvo išgelbėtas per upės potvynį, kai dar buvo jauniklis. Vėliau jis buvo laikomas ūkyje kaip naminis gyvūnas.

Šiemet kovą internete paskelbtame vaizdo įraše matoma, kaip M.Elsas šeria hipopotamą obuoliais, su juo plaukioja ir jodinėja jam ant nugaros.

„Pakviečiu jį, ir jis iškart atlekia žaisti su manimi. Šeriu jį obuoliais. Jis išsižioja. Didžiuliai nasrai ir dantys, - M.Elsas aiškino šiame įraše. - Tai šiek tiek pavojinga, tačiau aš galiu su juo plaukioti. Įlipu į vandenį, o jis leidžia užsilipti jam ant nugaros ir jodinėti tarsi ant arklio. Jis plaukioja su manimi.“

Vaizdo įrašo pabaigoje matoma, kaip Hamfris numeta šeimininką nuo savo nugaros į vandenį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų