Pereiti į pagrindinį turinį

Dainininkė N. Bunkė tapo kosmetikos reklaminiu veidu

2016-09-06 06:23 diena.lt inf.

Makiažas yra daugumos paprastų moterų kasdienybė. O ką jau kalbėti apie žvaigždes – įvairiuose renginiuose bei pasirodymų metu jos turi atrodyti tobulai ir visada būti su nepriekaištingu makiažu.

„Stiliaus kodo“ nuotr.

Tačiau ne paslaptis, kad tobulas makiažas yra neatsiejamas nuo kokybiškos dekoratyvinės kosmetikos.

Dainininkė ir televizijos veidas N. Bunkė tapo naujo prekinio ženklo „Paese“ reklaminiu veidu. Vasaros pabaigoje Natalija kartu su šios kosmetikos atstovais Lietuvoje filmavosi reklaminiam vaizdo klipui. Filmavimui makiažą atliko vizažo meistė Olesia Žuravliova. Tačiau N. Bunkė įsitikinus, kad scenos moterims privalu naudotis ne tik profesionalių vizažistų pagalba – jos turi mokėti pasidažyti ir pačios.

„Koncertams, renginiams, o kartais net fotosesijoms, makiažą darausi pati. Visa tai skatina daugiau domėtis įvairiomis makiažo gudrybėmis bei ieškoti man tinkamos dekoratyvinės kosmetikos“, – teigė N. Bunkė

Pasiteiravus, koks produktas yra Nr. 1 jos kosmetinėje, dainininkė nedvejodama atsakė, kad tai – matiniai lūpų dažai „Silky matt“. „Šie lūpų dažai – pats geriausias šios vasaros atradimas. Jie nesausina lūpų, o svarbiausia – labai ilgai išlieka ir leidžia sukurti kerintį matinių lūpų įvaizdį“, – atviravo Natalija.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų