Pereiti į pagrindinį turinį

„Firefox“ ir „Chrome“ priedai „Facebook Timeline“ funkcijai išjungti

2012-02-22 12:22
„Firefox“ ir „Chrome“ priedai „Facebook Timeline“ funkcijai išjungti
„Firefox“ ir „Chrome“ priedai „Facebook Timeline“ funkcijai išjungti / Facebook iliustr.

Kaip jau gerai žinome, kompanija Facebook yra pristačiusi funkciją Timeline, kuri jūsų socialinio tinklo vartotojo profiliui suteikia naują išvaizdą. Vienintelė problema – kartą ją įjungus, ja daugiau nebuvo galima atsikratyti.

Nemažai žmonių skundžiasi, jog ši funkcija šiek tiek komplikuota, ir nori grįžti prie seno Facebook profilio dizaino. Ir nors Facebook neleidžia sugrąžinti visko atgal (neveltui TIMEline), tačiau yra būdų, kai šią funkciją deaktyvuoti.

Tam puikiai pasitarnaus Timelineremove.com esantys naršyklių papildymai ir priedai, kurie gali būti įdiegti į Mozilla Firefox, Google Chrome ir Internet Explorer 8 (ar aukštesnę versiją). Šių priedų pagalba bus galima deaktyvuoti Facebook Timeline ir grįžti prie senos Facebook išvaizdos.

Pirmiausia parsisiunčiamas ir įdiegiamas reikalingas priedas:

Timeline Remove for Firefox (*.xpi): nuoroda
Timeline Remove for Chrome (*.crx): nuoroda
Timeline Remove for Internet Explorer (*.exe): nuoroda

Firefox vartotojams

Viskas, ko reikia, tai paspausti Timeline remove ikoną status juostoje (apačioje) arba įrankių juostoje (viršuje). Jei ikona raudonos spalvos, tai reiškia, jog Timeline funkcija įjungta. Dar kartą paspaudus ikoną, Timeline funkcija išjungiama.

Google Chrome vartotojams

Pagal nutylėjimą, instaliavus reikiamą priedą, Timeline funkcija išjungiama. Jei norėsite vėl įjungti Facebook Timeline, tereikės pasirinkti priedą, paspaudus jo ikoną, ir „su pelyte bakstelti“ Status: Timeline Remove.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų