Pereiti į pagrindinį turinį

Astrologinė prognozė spalio 23–29 d.

2023-10-22 02:00

Ką žada žvaigždės?

freepik.com nuotr.

AVINAS

Pasistenkite savo energiją, emocijas ir jausmus sutelkti į darbą, pareigų vykdymą ir sveikatą. Užtemimų koridoriuje visų pirma reikia laikytis taisyklių, įsakymų, rutinos. Atsipalaidavimas neabejotinai pablogintų tiek situaciją darbe, tiek sveikatą. Palankus metas ieškoti bendros kalbos su kolegomis. Pasiekti gerų rezultatų darbe pavyks, tik stebėkite, kad neužsikeltumėte siekių kartelės per aukštai.

JAUTIS

Negailėkite emocijų, jausmų ir energijos vaikams, kūryboje, sporte, meilėje. Tai turėtų duoti puikių rezultatų. Daug dalykų, kuriems reikia sėkmingo aplinkybių ir rizikos derinio, gali pasisekti. Tačiau nepamirškite, kad sėkmė siejama su asmeninėmis pastangomis, gebėjimu atkreipti į save dėmesį ir padaryti savo veiklą patrauklią kitiems. Tad šypsokitės!

DVYNIAI

Pasistenkite įsigilinti į savo vidinį pasaulį. Šios projekcijos daugeliu atvejų yra susijusios su giminaičiais, artimais žmonėmis, kuriems galima atverti sielą. Seksis tai, kas susiję su nekilnojamuoju turtu, namais, buitimi. Dabar šiose gyvenimo srityse turite daugiau galimybių. Stenkitės bendrauti su šeima, padėti jiems morališkai ir finansiškai. Užtemimų koridoriuje jūs stiprinate arba kuriate paramos bazę.

VĖŽYS

Derybos, kelionės, mokymai, bendravimas, prekyba ir reklama, skambučiai ir reikalai dabar turėtų sektis. Ypatingą dėmesį skirkite aplinkiniams, ypač tiems, su kuriais bendraujate kiekvieną dieną. Daugelis su popierizmu susijusių reikalų gali susiklostyti sėkmingiau nei paprastai, tad pasistenkite sutvarkyti reikiamus dokumentus.

LIŪTAS

Per užtemimų laikotarpį reikia susitelkti į įvairiausių dalykų kūrimą iš to, ką turite ir kuo disponuojate. Jūsų jausmai, emocijos ir energija gali tam pasitarnauti. Viskas, ką dabar darysite, bus patrauklu kitiems, todėl bus lengva rasti bendraminčių ir bendražygių. Nereikėtų pamiršti pasikrauti energijos ir jėgų. Tam gali padėti buvimas gamtoje, smagi laisvalaikio veikla, tik ne persivalgymas.

MERGELĖ

Visos emocinės ir fizinės jūsų kūno jėgos yra pavaldžios jums, todėl verta veikti. Imkitės iniciatyvos, realizuokite senus planus, užmegzkite ryšį su tais, prie kurių anksčiau nepavykdavo prieiti. Šiuo metu su visais bus lengva rasti bendrą kalbą. Mokėkite tinkamai išnaudoti šį energijos kupiną laikotarpį, tačiau nepamirškite, kad savo ugnį reikia suvaldyti ir nukreipti reikiama linkme, kitaip ji gali sukelti gaisrą.

SVARSTYKLĖS

Užtemimų koridorius labai palankus pasiruošimui prieš startą. Pabandykite įsivaizduoti, ką norėtumėte pasiekti ateityje. Įsivaizduokite visas galimas aplinkybes, problemas ir būdus jas įveikti. Palankus metas taisyti praeities klaidas ir vykdyti įsipareigojimus. Apskritai, šiuo laikotarpiu elkitės kaip žvalgas prie priešo linijų: sužinokite viską ir ruoškitės iš anksto.

SKORPIONAS

Nukreipkite savo energiją, emocijas ir jausmus į bendravimą su bendraminčiais, rėmėjais ir draugais. Užtemimų koridoriuje galite intuityviai pajusti rinkos tendencijas, vartotojų nuotaikas, galimybes ir perspektyvas, susijusias su ateities įvykiais ir tendencijomis. Kuo daugiau žmonių įtrauksite į savo idėjas ir projektus, tuo geriau jiems ir jums. Susiekite savo emocijas su perspektyvomis, nesižvalgykite į praeitį, taip sulauksite kitų pagalbos ir dalyvavimo.

ŠAULYS

Jausite, kad turite šiek tiek daugiau emocinių ir fizinių jėgų savo tikslams pasiekti. Nešvaistykite jų smulkmenoms, nukreipkite į karjerą, verslą, profesiją, bendravimą su vadovais. Įsitikinkite, kad jūsų nuotaika atitinka aplinkybes. Naudinga prašyti artimų žmonių pagalbos versle ir kituose reikaluose. Pasitikėkite tais, kuriems jaučiate esantys artimi ir kurie jūsų nepaliks pusiaukelėje.

OŽIARAGIS

Stenkitės bendrauti su žmonėmis, kurie turi panašią į jūsų ideologiją ir vienodą matymą. Jei jų nėra jūsų rate, ieškokite naujų pažįstamų. Jauskite savo partnerius. Verta pasvajoti apie keliones. Žmonės dabar linkę jus laikyti autoritetingu, tad tuo reikia pasinaudoti.

VANDENIS

Būkite pasirengę tam, kad jūsų analitiniai gebėjimai ir uoslė dalykams, kuriuose yra kažkas neskaidraus, padidės. Jūsų intuicija ir gebėjimas nujausti ne tik verslo, bet ir asmenines problemas, dabar bus tiesiog puikūs. Išnaudokite tai produktyviai – pajutę ir išanalizavę, pradėkite taisyti ir nutraukti tai, kas nereikalinga. Tokia nuotaika padės spręsti ir darbo, ir finansines, ir asmenines problemas.

ŽUVYS

Ką bendro gali turėti verslas ir jausmai? Tai, kad tiek praktiniuose, tiek asmeniniuose reikaluose privalote pasikliauti savo intuicija, pasąmonės impulsais ir gebėjimu suprast partnerį, jo aplinkybes, jo nuotaiką ir t. t. Daugiau šypsokitės, stenkitės žavėti kitus. Elkitės su jais, kaip su artimais giminaičiais. Intuicija pasakys, į ką verta kreiptis, prireikus  patarimo ir pagalbos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų