Pereiti į pagrindinį turinį

Arbūzo, moliūgo ir juodos duonos salotos "Auk didutis, būk sveikutis"

2013-11-08 09:03
D. Kunčienė siūlo išbandyti salotų "Auk didutis, būk sveikutis" receptą.
D. Kunčienė siūlo išbandyti salotų "Auk didutis, būk sveikutis" receptą. / A. Aleksandravičiaus nuotr.

Danutė Kunčienė visus sveikuolių stalui būdingus patiekalus gamina iš Lietuvoje užaugintų vaisių, daržovių ir kitų produktų.

Šeimininkių šeimininkė siūlo išbandyti salotų "Auk didutis, būk sveikutis" receptą.

Reikės:

dviejų dalių kubeliais supjaustyto arbūzo minkštimo,

vienos dalies susmulkinto moliūgo,

vienos dalies nedideliais kubeliais supjaustytos ir pagruzdintos juodos ruginės duonos,

gražgarsčių lapelių, saulėgrąžų ar moliūgo sėklų.

Viską sumaišius reikia užpilti padažu, kurio proporcijos tokios: 2 šaukštai garstyčių, 2 šaukštai medaus, 4 šaukštai mineralinio (galima ir paprasto) vandens.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų