Pereiti į pagrindinį turinį

Kepti avienos šonkauliai

2015-10-31 11:05
DMN inf.
Shutterstock nuotr.

Prieš Vėlines dar norisi pasimėgauti mėsos patiekalais, siūlome gardų, avienos šonkaulių receptą.

Reikės:

0,5 kg avienos šonkaulių,

žiupsnelio druskos,

1 a. š. maltų juodųjų pipirų,

1 a. š. susmulkintų česnakų,

1 v. š. medaus.

Gaminimas:

Sumaišykite pipirus, druską, česnakus ir medų. Šiuo mišiniu ištepkite šonkaulius. Kepkite 175 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių. Taip paruoštus šonkaulius galite kepti ir ant grotelių. Skanaus!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų