Šviežia žuvis apiberiama džiūvėsėliais ir kepama karštame aliejuje. Žuvis patiekiama su sočiu midijų ir krevečių troškiniu bei bulvių arba ryžių garnyru. Toks užkandis šioje šalyje ypač populiarus.
Daugiau apie šį užkandį – reportaže.
Vietiniai Ekvadore įpratę ruošti žuvies užkandį, kurio receptas perduodamas iš kartos į kartą. Užkandis iš kalnų jūrešerio įprastai parduodamas turguje, jis čia kainuoja 4 dolerius, arba apie 3 eurus.
Šviežia žuvis apiberiama džiūvėsėliais ir kepama karštame aliejuje. Žuvis patiekiama su sočiu midijų ir krevečių troškiniu bei bulvių arba ryžių garnyru. Toks užkandis šioje šalyje ypač populiarus.
Daugiau apie šį užkandį – reportaže.
Naujausi komentarai