Pereiti į pagrindinį turinį

Pasaulio virtuvė: populiarus užkandis Ekvadore iš žuvies

2017-08-23 13:51
LRT

Vietiniai Ekvadore įpratę ruošti žuvies užkandį, kurio receptas perduodamas iš kartos į kartą. Užkandis iš kalnų jūrešerio įprastai parduodamas turguje, jis čia kainuoja 4 dolerius, arba apie 3 eurus.

Ekvadoras
Ekvadoras / Pixabay nuotr.

Šviežia žuvis apiberiama džiūvėsėliais ir kepama karštame aliejuje. Žuvis patiekiama su sočiu midijų ir krevečių troškiniu bei bulvių arba ryžių garnyru. Toks užkandis šioje šalyje ypač populiarus.

Daugiau apie šį užkandį – reportaže.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų