Pereiti į pagrindinį turinį

Puikiai tiks iškylai: skanūs pyragėliai su skirtingais įdarais

„Turiu puikų pasiūlymą jūsų artėjančioms iškyloms – pyragėlius, kuriuos galėsite išsikepti iš anksto“, – sako kulinarė Beata Nicholson ir LRT TELEVIZIJOS žiūrovams siūlo net kelis pyragėlių variantus.

"Beatos virtuvė" nuotr.

Tešlai reikės varškės, kefyro, kiaušinio, druskos, alyvuogių aliejaus, pilno grūdo arba įprastų kvietinių miltų.

Mėsiškam įdarui prireiks svogūno, vištienos, morkų ir bulvės.

Vegetarišką įdarą pagaminsite iš aliejaus, špinatų, smidrų, žaliųjų žirnelių, minkšto fetos sūrio arba varškės, citrinos žievelės, pipirų, krapų, laiškinių česnakų ir mėtos.

Visas receptas – vaizdo įraše.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų