Vegetariškas patiekalas, kurio galima pavydėti. Taip paruoštas paprikas kuo skaniausiai valgo net mėsos mėgėjai, nesuprasdami, kad jos čia – nė kvapo.
Įdarytos vegetariškos paprikos
Riekės:
paprikos,
svogūno,
džiovintų arba šviežių grybų
šparaginių pupelių,
pomidorų
šiek tiek cukraus,
sojų varškės (tofu) su vegetarišku sultiniu.
Susmulkinkite ir pakepkite svogūną su mirkytais džiovintais ar paprastais grybais. Šį mišinį sumaišykite su pakapotomis šparaginėmis pupelėmis. Dėl rūgštumo galite įdėti smulkintų pomidorų ir šiek tiek cukraus (pagal skonį). Mišinį pagardinkite sojų varške su vegetarišku sultiniu. Sudėkite į paprikas ir kepkite orkaitėje, kol suminkštės.
Naujausi komentarai