Pereiti į pagrindinį turinį

Britanija laukia karališkojo kūdikio

2013-07-11 23:59

Fotografai stovyklauja prie ligoninės, socialinė žiniasklaida ūžia, parduotuvės reklamuoja prekes naujagimiams – Didžioji Britanija nekantriai laukia šią savaitę turinčio gimti būsimojo sosto įpėdinio.

Šalis drauge su princu Williamu ir jo žmona Kate Middleton tikisi jau labai netrukus išvysti pirmąjį jųdviejų vaiką, kuris bus trečias žmogus eilėje į Jungtinės Karalystės sostą.

Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė, kurie iškilmingai susituokė 2011 metų balandį, pernai gruodį paskelbė, kad Kate laukiasi.

Pora neskelbė tikslios numatomo gimdymo datos, tik sakė, kad kūdikis turėtų gimti liepos viduryje. Apie jo gimimą bus paskelbta tradiciniais ir šiuolaikiniais būdais – per "Twitter", tinklalapius ir skelbimą prie Bakingamo rūmų.

Kad karališkojo kūdikio atėjimas į šį pasaulį artėja, rodė ir tai, jog rūmų pareigūnai paskelbė, kad naujagimis bus vadinamas vardu ir turės Jo ar Jos Karališkosios Aukštybės Kembridžo princo ar princesės titulą.

Kūdikis turi gimti privačiame Londono Švč. Marijos ligoninės Lindo sparne, kur prieš 31 metus gimė princas Williamas.

Gimdymą turi priimti buvęs karalienės ginekologas Marcus Setchellas privačiame ligoninės sparne, kur normalus gimdymas kainuoja 4 965 svarus sterlingus, o kiekviena papildoma ligoninėje praleista naktis – po maždaug tūkstantį svarų sterlingų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų