Pereiti į pagrindinį turinį

Dėl karališko kūdikio – lažybos

2013-07-03 23:59

Ar bus mergaitė, vardu Alexandra, ar berniukas, vardu Wayne‘as? Niekas už Bakingamo rūmų to nežino, tačiau tai netrukdo žmonėms visame pasaulyje lažintis dėl britų karališko kūdikio.

Lažybininkai tikisi dar didesnio susidomėjimo princo Williamo ir Catherine pirmagimiu nei buvo kilęs dėl jų vestuvių 2011 metais.

Dabar galima lažintis dėl būsimojo monarcho lyties, svorio, plaukų spalvos ir net to, ar Catherine nesivargins gimdyti ir pasidarys cezario pjūvį.

Vardų sąrašo priekyje yra tradiciniai variantai, pirmiausia - Alexandra, Charlotte, Elizabeth, Diana ir Victoria mergaitei, ir George‘as, Jamesas bei Louisas berniukui.

Alexandra yra antrasis karalienės Elžbietos II vardas, Charlotte yra Catherine sesers Pippos antrasis vardas ir karaliaus Jurgio III žmonos vardas, o Victorios vardu būtų pagerbta ilgiausiai valdžiusi britų monarchė.

Tarp ne tokių tikėtinų vardų yra Hashtagas – "Twitter" terminas, dėl kurio airių kompanijoje "Paddy Power" lažinamasi santykiu 500:1, ir Wayneas bei Waynetta – britų televizijos komedijos sentimentalių veikėjų vardai, dėl kurių lažinamasi atitinkamai santykiu 250:1 ir 500:1.

Dar galima santykiu 5000:1 lažintis dėl Psy – garsaus Pietų Korėjos reperio vardo, ar North – reperio Kanye Westo ir Kim Kardashian naujagimės vardo.

Mergaičių vardai dominuoja, nes lažybininkai atrodo įsitikinę, kad karališkasis kūdikis bus mergaitė. Pranešama, kad Kate kone prasitarė apie tai per vieną viešą pasirodymą anksčiau šiais metais.

Paprastai dėl lyties lažinamasi apylygiai, bet šį kartą dėl mergaitės lažinamasi kone dvigubai dažniau.

Didžiausią neaiškumą kelia gimdymo datos klausimas. Tikimasi, kad Kate gimdys maždaug liepos 13-ąją, bet kelios lažybų kompanijos prognozuoja pirmąją liepos savaitę.

Taip iš dalies yra dėl pranešimų, kad Kate galėjo pasekti princesės Dianos pavyzdžiu ir paskelbti spaudai vėlesnę nei iš tikrųjų datą. Diana taip pasielgė 1981 m., laukdamasi Williamo.

Tačiau daug statymų dėl datos nebuvo, nes niekas nežino, kada kūdikis buvo pradėtas ir žmonės tik spėlioja, sako lažybininkai.

Labiausiai žmonės tikisi rudos karališkojo naujagimio plaukų spalvos. Antroje vietoje pagal "populiarumą" – šviesūs plaukai, o trečioje – juodi. Mažiausiai tikimasi raudonų plaukų, kaip būsimo kūdikio dėdės princo Harry.

Tuo tarpu vienodai lažinamasi dėl to, kas – Williamas ar Kate – palaikys kūdikį prie ligoninės tradicinei nuotraukai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų