Pereiti į pagrindinį turinį

Morkų pyragas ir sultys

2009-09-10 23:59
DMN inf.

Rudens receptas

500 g morkų,

200 g miltų,

100 g riešutų,

150 g cukraus,

180 ml aliejaus,

4 kiaušiniai,

2 šaukšteliai kepimo miltelių,

1 šaukštelis cinamono.

Sulčiaspaude išspausti morkų sultis – bus puikus gėrimas skanaujant pyragą. Morkų išspaudas sukrėsti į dubenį, supilti aliejų. Kiaušinių trynius išsukti su dalimi cukraus, su likusiu – iki standžių putų išplakti baltymus. Trynius supilti į morkas, suberti riešutus, bent dalį miltų, sumaišytų su kepimo milteliais, cinamono. Galiausiai įmaišyti baltymus, likusius miltus. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40–60 min. Iškeptą bent 10 min. palikti formoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų