Rudens receptas
225 g margarino,
400 g miltų,
175 g cukraus,
1 kiaušinis,
2 šaukštai džiūvėsėlių,
1 pakelis vanilinio cukraus,
kepimo miltelių,
druskos,
50 g šokolado drožlių,
konservuotų persikų puselių (apie 300 g grynojo svorio).
Sumaišyti miltus, cukrų, vanilinį cukrų, druską, kepimo miltelius, iš šio mišinio bei kiaušinio ir sviesto suminkyti tešlą. Didesne dalimi tešlos iškloti kepimo formą (kočioti nereikia – pakaks paspaudyti rankomis), nepamiršti suformuoti nedidelį kraštelį. Apibarstyti džiūvėsėliais, išdėlioti nuvarvintas persikų puseles (nupjautu paviršiumi į apačią), apibarstyti trupinukais iš likusios tešlos ir šokolado drožlėmis. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 40–50 min.
Naujausi komentarai