Pereiti į pagrindinį turinį

Persikų pyragas

2009-09-17 23:59
DMN inf.

Rudens receptas

225 g margarino,

400 g miltų,

175 g cukraus,

1 kiaušinis,

2 šaukštai džiūvėsėlių,

1 pakelis vanilinio cukraus,

kepimo miltelių,

druskos,

50 g šokolado drožlių,

konservuotų persikų puselių (apie 300 g grynojo svorio).

Sumaišyti miltus, cukrų, vanilinį cukrų, druską, kepimo miltelius, iš šio mišinio bei kiaušinio ir sviesto suminkyti tešlą. Didesne dalimi tešlos iškloti kepimo formą (kočioti nereikia – pakaks paspaudyti rankomis), nepamiršti suformuoti nedidelį kraštelį. Apibarstyti džiūvėsėliais, išdėlioti nuvarvintas persikų puseles (nupjautu paviršiumi į apačią), apibarstyti trupinukais iš likusios tešlos ir šokolado drožlėmis. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 40–50 min.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų