Pereiti į pagrindinį turinį

Vyras pažįstamos vonios kambaryje įrengė slaptą kamerą ir įkliuvo

Indijoje suėmė vyrą iš Delio, kuris savo pažįstamos vonios kambaryje ir miegamajame įrengė slaptas vaizdo kameras. Moteris nuomojosi butą iš iškrypėlio tėvo.

Scanpix nuotr.

Apie tai rašo „News9Live“.

Vyras įkliuvo tada, kai nukentėjusioji pastebėjo įtartiną aktyvumą savo „WhatsApp“ paskyroje. Moteris aptiko, kad jos paskyra prijungta prie kažkokio kompiuterio ir išvydo kelias savo nuotraukas, padarytas šiame bute.

Ji apieškojo gyvenamąsias patalpas ir vonios kambaryje, lemputės lizde, aptiko slaptą kamerą. Moteris nedelsdama iškvietė policiją.

Atvykęs inspektorius Rakeshas dar kartą apieškojo butą ir rado dar vieną paslėptą kamerą. Ji buvo įrengta miegamajame. Moteris papasakojo, kad įeiti į patalpas galėjo tik buto savininko sūnus Karanas.

Moteris jį seniai pažinojo, ir kai išeidavo iš buto, palikdavo Karanui raktus, kad jis galėtų butą remontuoti. Vyras buvo jos kaimynas ir gyveno tame pačiame name, kitame aukšte.

Karaną policija suėmė. Per apklausą jis prisipažino, kad nukentėjusiosios bute kameras įrengė prieš tris mėnesius. Tuo metu moteris buvo išvykusi į svečius pas savo tėvus.

Iš viso Karanas nusipirko tris slaptas kameras, tačiai sumontavo tik dvi. Iš jo konfiskavo likusią kamerą ir du nešiojamuosius kompiuterius. Tyrimas tęsiasi.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų