Pereiti į pagrindinį turinį

Jessicos Shy koncertas drebina Kauną: tūkstantinė minia ir „Green White Boys“ skanduotės

2024-08-30 18:30

Penktadienio vakarą Kaune griausmingai prasidėjo vienos populiariausių šalies muzikos atlikėjų Jessicos Shy koncertas. Kartu su dainininke vasarą išlydi bei žinomiausius jos hitus sausakimšame Dariaus ir Girėno stadione dainuoja daugiatūkstantinė žmonių minia.

Kaip teigė organizatoriai, tai – vienintelis Jessicos Shy koncertas šiais metais.

„Šis šou bus vienintelis mano viešas koncertas šiemet, pareikalausiantis viso mūsų komandos laiko, meilės ir jėgų, – anksčiau sakė atlikėja. – Tai bus didžiausias mūsų projektas, svajonės išsipildymas ir istorinis įvykis mano karjeroje. Rugpjūčio mėnesį padovanosime įspūdingą renginį, kuriuo galėsime didžiuotis, o žiemą skirsiu poilsiui, kada galėsiu pasinerti į naują kūrybą“.

Atvykus į Dariaus ir Girėno stadioną atsiveria vaizdas į tūkstantinę ir kupiną emocijų minią. Žmonių veiduose – šypsenos.

„Be galo džiaugiuosi čia būdama. Tai mano svajonės išsipildymas“, – emocijų neslėpė plungiškė Kamilė.

„Viskas nuostabu. Geriausias penktadienio vakaras šiais metais”, – džiūgavo kaunietė Aurelija.

Pirmasis Jessicos Shy koncertą apšildė Lukas Misiukevičius, žinomas kaip DJ Lukas Mi. DJ Lukas Mi užkūrė publiką sukdamas fanko, soulo, repo ir disko muzikos plokšteles.

Vėliau į sceną lipo grupė „Kamanių šilelis“ – minimalistinio indie folk muzikos stiliaus duetas su elektronikos prieskoniu. Prasmingi grupės dainų tekstai panardino klausytojus į jaukią nostalgiją.

Portalui kauno.diena.lt koncerte esantys gerbėjai įvardijo, kokių atlikėjos dainų laukia labiausiai.

„Į šį koncertą atvykau dėl naujausio Jessicos Shy albumo. Labai noriu gyvai išgirsti dainą „Kylančių rankų“, – teigė vilnietis Kristupas.

„Moku visas dainas atmintinai, taip pat laukiu išgirsti naujo albumo kūrinius, bet labai tikiuosi išgirsti vienus pirmųjų Jessicos kūrinių, tokius kaip „Rožė“ arba „Viskas ką turiu“, – sakė Jessicos Shy gerbėja Monika.

Laikrodžiui išmušus 21 val. stadione suskambo aistringiausių Kauno „Žalgirio“ sirgalių „Green White Boys“ pasitikimo skanduotė: „Jessica, Jessica, Jessica!“

 

 

Vos įžengusi į sceną Jessica Shy visus sužavėjo savo įspūdingu įvaizdžiu. Atlikėja vilkėjo juodą lyg anglis kostiumą.

Dainininkė savo ištikimiausius gerbėjus pasitiko su daina „Nieko, nieko“.

 

 

Traukė ištikimų gerbėjų minia

Nors renginio pradžia – 18 val., tačiau buvo raginama atvykti bent keliomis valandomis anksčiau.

Pirmieji žmonės prie įėjimo į stadioną takų pradėjo rikiuotis apie 17 val., o 18 val.  jau buvo užpildyta daugelis prieigų erdvių.

Ypač anksti į koncerto vietą atvykę žmonės daugiausiai buvo iš kitų miestų ir rajonų.

Regimanto Zakšensko nuotr.

„Atvykome anksčiau, kad galėtume apžiūrėti Kauną. Tai mano pirmas kartas šiame mieste, pagalvojau, kad Jessicos Shy koncertas yra puiki proga pažinti Kauną“, – portalui kauno.diena.lt sakė iš Ignalinos atvykusi gerbėja Gabrielė.

Anksti į koncertą atvyko ir merginų grupelė iš Marijampolės. Jos prie Dariaus ir Girėno stadiono pasirodė jau 16.30 val. Merginos teigė, kad ankstyvo atvykimo priežastis – noras užsiimti geriausias vietas prie pat scenos.

„Be galo mėgstame šią atlikėją. Tai jau bus aštuntas kartas, kai dalyvausiu Jessicos koncerte. Atvykome anksti, kad užsiimtume geriausias vietas prie pat scenos. Tikime, kad susirinks tikrai daug žmonių, todėl norime būti pačiame priekyje, o ne pasimetę minioje“, – kalbėjo viena iš grupelės merginų Austėja.

Eismo ribojimai po koncerto

Su visų Dariaus ir Girėno stadione vykstančių renginių bilietu viešasis transportas Kauno mieste yra nemokamas. Visose Kauno miesto viešojo transporto priemonėse, pateikus renginio bilietą, toks pasiūlymas galioja tris valandas iki renginio pradžios (ne vartų atidarymo) ir tris valandas po jo pabaigos.

Prieš koncertą ir po jo nuolatiniai autobusų ir troleibusų maršrutai kursuos dažniau, taip pat bus organizuojami papildomi maršrutai: „ST1“, „ST2“, „ST3“.

Po koncerto numatomi eismo ribojamai Parodos kalnu, tarp K. Petrausko gatvės ir Vytauto prospekto. Iškart po renginio nebus galimybės privažiuoti prie stadiono prieigų – šia arterija bus praleidžiamas tik viešasis transportas ir vietos gyventojai. Besibaigiant koncertui iš K. Donelaičio g. nebus galima sukti kairėn, taip pat į Parodos kalną nebus galimybės pakilti atvažiuojant Vytauto prospektu. Pareigūnai užtvaromis pasitiks ir keliaujančius K. Petrausko g. bei Vydūno alėja.

Norėdami po koncerto išsikviesti pavežėjus, tą padaryti galėsite Tunelio gatvėje, nusileidę į Dainų slėnį.

Daugiau informacijos apie autobusus ir jų tvarkaraščius rasite: www.stops.lt/kaunas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų