Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno rajone gimė 500-asis šių metų kūdikis

2023-06-25 12:00 diena.lt inf.

Simboliškai, per Vaikų gynimo dieną, Kauno rajone gimė šiųmetis 500-asis kūdikis. Tai Elena Naujalytė iš Piliuonos, Taurakiemio seniūnijos. Mažylė yra Evelinos ir Aivaro Naujalių antroji atžala, šeimoje dar auga dvimetis sūnus Jonas.

Abu tėvai norėjo, kad dukrelė, kaip ir sūnus, turėtų lietuviškos kilmės vardą, būtų lengvai įsimenamas net ir užsienyje. „Mums patiko Elenos vardas, tad net nedvejodami ir išrinkome jį savo mažajai“, – sakė mergaitės mama Evelina.

Tėveliai pasakojo, kad mergaitė labai ramaus būdo, o ir jų pirmagimis labai myli sesę ir džiaugiasi nauju statusu, kad yra brolis.

Giraitėje augęs ir gyvenęs Aivaras su žmona susipažino 2015 m. prie Kauno Kalėdų eglutės. Po kelių pažinties metų pora nusprendė įsikurti kartu, tad ieškojo naujų namų pakaunėje. „Nors ir esu iš Kauno, bet gyvenau prie Kleboniškio miško, tad, rinkdamiesi vietą, kur gyventi, norėjome gamtos. Mus užbūrė Piliuona. Gyvename netoli Kadagių slėnio, pro savo langus matome Kauno marias. Čia puiki vieta augti vaikams“, – įsitikinusi Evelina.

Pora susituokė 2019-aisiais, o po kelerių metų jiems gimė sūnus, dar šiemet – dukrytė. Taip jau sutapo, kad Naujalių gyvenime pokyčiai vyksta kas kelerius metus. Abu turi savo verslus: moteris užsiima floristika ir švenčių dekoravimu, vyras teikia miškininkystės ir miškotvarkos paslaugas miškų savininkams Lietuvoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų