Pereiti į pagrindinį turinį

Patenkino smalsumą: kas vyksta rekonstruojamame Kauno stadione?

2019-08-02 13:35 diena.lt inf.

Miesto valdžia nusprendė patenkinti kauniečių, besidominčių S. Dariaus ir S. Girėno stadiono rekonstrukcijos eiga, smalsumą.

Sulaukus daugybės klausimų, nuspręsta netylėti. Kaip užsiminė savivaldybės atstovai, – suplanuoti darbai esą sekasi puikiai, ir suskubo pateikti detalesnę informaciją apie teritorijoje vykdomų procesų eigą.

Žinia apie S. Dariaus ir S. Girėno rekonstrukciją socialiniame tinkle pasidalijusi Kauno valdžia teigė, jog šiuo metu lokacijoje vykdomas lauko inžinerinių tinklų įrengimas.

„Kelios dešimtys statybininkų iš Turkijos ir Lietuvos įrenginėja VIP tribūnas bei ruošia automobilių statymo aikštelę“, – esamus ir netolimos ateities planus atskleidė jie.

Kauno m. savivaldybės nuotr.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad S. Dariaus ir S. Girėno stadiono rekonstrukcijos darbus ketinama užbaigti 2020 metų pavasarį.

Po rekonstrukcijos stadione esančių vietų skaičius nuo 9,5 tūkst. padidės iki 15 tūkst., o visos tribūnos bus uždengtos stogu.

Išskirtinis projekte numatytas sprendimas – iš medžio sukurta fasadinė stadiono dalis, paslėpsianti betonines tribūnų konstrukcijas. Stadionas turės modernią šildomą dangą ir atitiks aukščiausios 4-os UEFA kategorijos reikalavimus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų