Pereiti į pagrindinį turinį

Ukrainos nepriklausomybės diena: mėlyna ir geltona spalvomis nusidažė ne tik Prisikėlimo bažnyčia

2024-08-24 13:10 diena.lt inf.

Šeštadienį, rugpjūčio 24-ąją, Ukraina švenčia 33-iąsias nepriklausomybės paskelbimo metines. Ta proga Kaune mėlyna ir geltona spalvomis nusidažė Prisikėlimo bažnyčia bei Laisvės alėjos fontanas.

„Šiandien minime Ukrainos nepriklausomybės dieną. Mėlyna ir geltona spalvomis nusidažė Prisikėlimo bažnyčia bei Laisvės alėjos fontanas. Jie švies iki rugpjūčio 25 d. 5 val. Siunčiame sveikinimus ir visapusišką palaikymą visiems ukrainiečiams. Jūsų drąsa, ryžtas, vienybė – neįveikiami. Drauge iki galo“, – feisbuke šeštadienį paskelbė Kauno miesto savivaldybė.

Kaip jau skelbta, Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pareiškė, kad Ukraina ir ukrainiečiai patys nuspręs, kaip jiems gyventi, kuriuo keliu eiti ir ką pasirinkti, nes taip veikia nepriklausomybė.

„Ligotas senis iš Raudonosios aikštės, visiems nuolat grasinantis raudonu mygtuku, mums nenurodinės savo raudonųjų linijų. Tik Ukraina ir ukrainiečiai nuspręs, kaip gyventi, kuriuo keliu eiti ir ką pasirinkti. Nes taip veikia nepriklausomybė“, – pabrėžė V. Zelenskis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų