Pereiti į pagrindinį turinį

Vytėnų gyventojas: šviesoforas neveikia, neįmanoma išvažiuoti

2024-09-02 09:59 diena.lt inf.

Rugsėjį Kaunas pasitiko spūstimis. Kai kurie gyventojai su nerimu klausia, jeigu jau vasaros pabaigoje tekdavo ilgokai lūkuriuoti eismo spūstyse, tai kaip eilės prailgės prasidėjus mokslo metams, kai į gatves plūstels dar daugiau transporto priemonių?

„Kiekvieną rytą neįmanoma įvažiuoti į Kauną iš Vytėnų (žiūrint į miestą) kairės pusės, nes šviesoforas neveikia, o judėjimas tiesiai Šilainių viaduku yra intensyvus. Stoviu jau valandą, bet nepajudėjo į priekį“, – situaciją praėjusią savaitę aprašė portalo kauno.diena.lt skaitytojas ir iškėlė retorinį klausimą, kaip bus šią savaitę?

Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius portalui kauno.diena.lt teigė, kad minėtoje vietoje darbų pabaigos dar teks luktelti.

„Vyksta gatvės šviesoforinių sankryžų bei Užnerio gatvės viaduko rekonstravimas. Darbai gali užtrukti iki metų galo, bet tikimės, kad jie bus baigti gal net lapkritį. Tuomet eismas bus sklandesnis. Sankryžos platės. Ant viaduko atsiras papildoma juosta, kad būtų patogiau išvykti iš Vytėnų“, – kalbėjo M. Matusevičius.

Jis minėjo, kad Vandžiogalos plente jau nėra statybinių šviesoforų. „Eismas jau juda greičiau. Spūsčių bus, bet kai viskas bus baigta, turėsite labai gerą eismo mazgą, kuriuo eismas judės sklandžiau“, – teigė vedėjas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
ne nu

zodziu nera ko vaziuot is tu Vytenu, pakentekit iki metu galo bent :)
0
0
Visi komentarai (1)

Daugiau naujienų