Pereiti į pagrindinį turinį

Žalgiriečiai pasimatavo naują aprangą

2009-08-07 18:58
Žalgiriečiai pasimatavo naują aprangą
Žalgiriečiai pasimatavo naują aprangą / Ievos Rekštytės nuotr.

Penktadienį žalgiriečiai matavosi specialiai jiems sukurtą žaliai baltą aprangą, ką tik pasiekusią juos iš Italijos. Tą pačią dieną „Žalgirio” klubo vadovai ir rūbus kūrusios kompanijos „Champion“ atstovas Lietuvoje pasirašė trejų metų bendradarbiavimo sutartį.

Kūrė italai

Ką tik atvežtus sportinius kostiumus kūrę  prestižinio sporto aprangų fabriko „Champion“ dizaineriai  yra aprengę ir kitus garsius Europos klubus bei nacionalines ekipas: Sienos „Montepaschi“, Bolonijos „Virtus“, Italijos bei Graikijos vyrų rinktines. „Champion“ yra oficialus ir vienintelis Tarptautinės krepšinio federacijos (FIBA) aprangos ir avalynės partneris, taip pat bendradarbiauja su Eurolyga bei NBA.

Aprangos gamintojai į krepšį neįmes

„Naują sezoną tikimės pradėti su didesne energija ir viltimi, kad seksis sklandžiau ir tiesiog laukiu akimirkos, kada galėsiu padėti savo parašą. Vien tiktai pavadinimas „Champion“ mus įpareigoja siekti maksimalių tikslių“, - kalbėjo „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

„Apie šios kompanijos gaminamų rūbų kokybę, manau, net kalbėti neverta - jie jau tai įrodė daugelį kartų bendradarbiaudami su žymiais krepšinio klubais ir komandomis“, - neabejodamas sakė klubo vadovas.

Kompanijos „Champion“ atstovas Baltijos šalyse Vilmantas Aušra teigė jaučiąs atsakomybę ir kartu didelę garbę, jog kompanija gali rengti „Žalgirio“ krepšininkus.

„Kiekvienas nusipirkęs „Champion“ marškinėlius tampa ir „Žalgirio“ rėmėjais“, - pridūrė V.Aušra. Anot vyriausiojo trenerio Gintaro Krapiko, „Žalgiris“ kaip įmanydamas stengsis pateisinti kompanijos vardą, kuris įpareigoja siekti tik pergalių.

„Žinoma, koks aprangos gamintojas bebūtų, už mus į krepšį neįmes, - juokavo G.Krapikas, - tačiau labai svarbu, kad žaidėjai jaustųsi patogiai.“

„Champion“ prieš „Tūtą“?

Anksčiau krepšininkams aprangą siūdavo bendrovė „Tūta“. P.Motiejūnas apsisprendimą pasirinkti kitą aprangos gamintoją argumentuoja geresnėmis kompanijos „Champion“ pasiūlytomis sąlygomis.

Viena iš jų - finansinė „Žalgirio“ parama, kurios dalį sudarys pelnas nuo „Champion“ gaminių,  parduodamų krepšinio aistruoliams. Anot direktoriaus, konkurse dalyvavo ir „Tūta“, tačiau jų varžovų sąlygos Kauno klubui buvo priimtinesnės.

Kompanija „Champion“ įsitvirtina Lietuvoje atidarydama  pirmąją specializuotą krepšinio parduotuvę šalyje „Champion Basketball Center“. Duris ji turėtų atverti Vilniuje rugpjūčio 20 dieną.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų