Pereiti į pagrindinį turinį

Aliarmas pakaunėje: Girininkuose atvira liepsna degė namas, yra nukentėjusiųjų

2023-08-18 08:05 diena.lt inf.

Šiandien apie 10.25 val. į Alšėnų seniūnijoje esantį Girininkų pirmąjį kaimą Kauno ugniagesiai gelbėtojai išskubėjo net keturiomis autocisternomis. Paskui juos – ir greitosios medikai. Šių pagalbos prireikė moteriai, kuri galimai dar bandė suvaldyti beįsišėlstantį gaisrą plikomis rankomis.

Anot Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovės, buvo pranešta apie šio kaimo Smėlynų gatvėje atvira liepsna degantį namą.

Apie tai pranešė kaimynai.

Nuvykus pirmiesiems ugniagesiams, buvo patikslinta, kad dega ūkinis pastatas, šalia kurio – gyvenamasis namas. Šį bandoma išgelbėti.

Po maždaug 20 minučių galynėjimosi su atvira liepsna – 10.58 val. Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė pranešė, kad gaisras rąstiniame 8x6 m ūkiniame pastate – lokalizuotas, pavyko išgelbėti ir šalia esantį gyvenamą namą. 

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Tačiau po to gauta informacija, kad yra per šį gaisrą nukentėjusių žmonių – rankas apdegė moteris. Jai pagalbą įvykio vietoje teikia greitosios medikai. Galiausiai šie, įvertinę situaciją, nelaimėlę išvežė į gydymo įstaigą.

11.20 val. Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė pranešė, kad praktiškai pavyko užgesinti gaisrą ir pačiame ūkiniame pastate. Tačiau dar vyksta jo ardymo bei perpylimo vandeniu darbai.

Pasak nelaimės vietoje esančios portalo kauno.diena.lt fotografės, iš ūkinio pastato teliko sienos. O šalia jo esantis taip pat medinis gyvenamas namas, kurį pavyko išgelbėti, – vos už dešimties-penkiolikos metrų. 

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų