Quantcast

Avarija ties Giraite: du vairuotojai išvežti į gydymo įstaigą, vienas jų – sunkiai girtas

  • Teksto dydis:

Prieš pietus A1 kelyje, ties IX fortu, įvyko avarija, kurioje susidūrė du lengvieji automobiliai, prireikė medikų pagalbos. Aiškėja, kad vienas vairuotojas – sunkiai girtas.

Socialiniuose tinkluose vairuotojai pranešė, kad A1 kelyje, ties Giraite, įvyko didelė avarija, dėl to eismas – gerokai apsunkintas, formuojasi spūstys.

Varykit už Giraitės iš karto pagalbine juosta, nes tik ja pravažiuojama. Abi juostos uždarytos, ten dvi mašinos išsitaškė“, – feisbuko grupėje „Kur stovi policija“ rašė Edgaras.

„Na, lyg kelias neslidus. Negi vėl buvo lipimai per galvas?“ – kodėl įvyko avarija, svarstė Emilė.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai portalui kauno.diena.lt nurodė, kad pranešimas apie eismo įvykį gautas 11.15 val.

„Buvo pranešimas, kad A1 kelyje, ties IX fortu, susidūrė du automobiliai – „Volkswagen“, vairuojamas 1940-ais metais gimusio blaivaus vyro, ir „Toyota“, kurią vairavo 1971-ais metais gimęs vyras. Jam buvo nustatytas 2,57 prom. girtumas. Abu vairuotojai pristatyti į gydymo įstaigą. Dabar pareigūnai aiškinasi avarijos aplinkybes“, – nurodė policijos atstovė.


Šiame straipsnyje: avarijaavarija LTavarija ties Giraite

NAUJAUSI KOMENTARAI

Juzė

Juzė portretas
Nušaut vietoj.

Eugenijus

Eugenijus portretas
Bet ir prisidirbo tas pijokėlis, kai išsiblaivys, tai sužinos kas jam už tai gresia. 3. Tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio buvo sunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki penkerių metų. 4. Tas, kas padarė šio straipsnio 3 dalyje numatytą veiką būdamas neblaivus ar apsvaigęs nuo narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų, baudžiamas laisvės atėmimu iki šešerių metų. Taip kad, iki 6 metų gresia, nes, kaip suprantu, kitas vairuotojas stipriai sužeistas buvo. O kur dar visos baudos, ir žalos atlyginimas, nes juk draudimas už tai nemokės

Lietuvis

Lietuvis portretas
Ka daro lietuvoj policija. Geriausiu atveju reida sekmadienio ryte kur gaudo i baznycia mociutes vezancius diedukus. Neatsimenu nei kada nakti ar darbo diena kas stabdytu. Kai paskaitai kiek girtu vairuotoju ir kiek jie zalos padaro kitiems tai baisu. Generalknis komisarad tai apskritai per metus viena karta susmezuoja kazkur ir daugiau jo nesimato. Kur jo atsakomybe uz toki schaosa ?
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių