Pereiti į pagrindinį turinį

Džiuginantys skaičiai: policija sučiupo tik vieną neblaivų vairuotoją

2015-11-16 18:51 diena.lt inf.
Vytauto Liaudansko nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai šeštadienį ryte ir vakare tikrino transporto priemonių vairuotojų blaivumą. Taip pat buvo žiūrima, ar vairuotojai ir keleiviai prisisegę saugos diržus. Buvo stebimi ir pėstieji.

Ryte vykusios priemonės metu nustatyti septyni Kelių eismo taisyklių pažeidimai: viena transporto priemonė buvo neįregistruota nustatyta tvarka ir neapdrausta civilinės atsakomybės privalomuoju draudimu, dviem transporto priemonėms nebuvo atlikta privalomoji techninė apžiūra, nustatytas vienas neblaivus vairuotojas (0,73 prom. girtumas), vienas vairuotojas nebuvo įgijęs teisės vairuoti, du žmonės buvo neprisisegę saugos diržų. Dar du vairuotojai buvo vartoję alkoholio, tačiau neviršijo nustatytos normos (0,21 prom. ir 0,35 prom.).

Vakare vykusios priemonės metu nustatyti keturi Kelių eismo taisyklių pažeidimai: vienas vairuotojas buvo neprisisegęs saugos diržo, vienas vairuotojas vairavo transporto priemonę, kuri nebuvo apdrausta privalomuoju draudimu, vienas vairuotojas pareigūnams nepateikė galiojančio vairuotojo pažymėjimo, vienas vairuotojas vairavo techniškai netvarkingą transporto priemonę. Du vairuotojai buvo vartoję alkoholio, tačiau neviršijo nustatytos normos (0,09 prom. ir 0,16 prom.).

Kauno apskrityje šiais metais jau žuvo 33 žmonės (pernai iki lapkričio mėnesio pabaigos žuvo 45), dar 744 buvo sužeisti (pernai – 606), todėl Kauno apskrities policija ragina vairuotojus laikytis Kelių eismo taisyklių, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų