Pereiti į pagrindinį turinį

„Girstučio“ baseine skendęs jaunas vyras neišgyveno

2019-12-20 13:21 diena.lt inf.

Antradienio vakarą „Girstučio“ sporto komplekse įvyko nelaimė – pastebėtas baseine plūduriuojantis jaunuolis be gyvybės ženklų. Vaikiną po ilgų pastangų pavyko atgaivinti, jis išvežtas į Kauno klinikas. Liūdna, tačiau penktadienį jo gyvybė užgeso.

Andriaus Aleksandravičiaus nuotr.

Policijos departamento duomenimis, pranešimas apie tai, kad Kauno „Girstučio“ baseine skęsta žmogus, buvo gautas gruodžio 17 d. apie 21 val.45 val.

Atvykus į įvykio vietą 23-jų metų jaunuolis buvo ištraukas iš vandens ir pristatytas į gydymo įstaigą.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas po įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl tarnybos pareigų neatlikimo. Už tai gresia bauda arba areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Iškart po nelaimės skendusiojo artimieji atsisakė teikti bet kokią informaciją apie jo sveikatos būklę, o TV3 žinioms „Girstučio“ sporto komplekso direktorius Paulius Jonavičius teigė, jog vaikinas baseine nebuvo naujokas, lankėsi ne kartą.

„Jis lankėsi pas mus kelis kartus, nepasakyčiau, kad senas lankytojas, bet maždaug gal prieš mėnesį įsigijęs abonementą. Ne kiekvieną dieną, bet kažkokiu tai reguliarumu. Mūsų duomenimis, plaukti mokėjo“, – kalbėjo baseino vadovas.

Penktadienį po pietų sulaukta informacijos, kad jauno vyro gyvybė užgeso. Šią žinią portalui kauno.diena.lt patvirtino Lietuvos generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Izabelė Bočkienė.

„Vaikino gyvybė užgeso šiandien ligoninėje. Šiuo metu pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti“, – sakė prokuratūros atstovė ir patikslino, kad nustačius mirties priežastį bus aišku, kokių veiksmų imtis toliau.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų