Quantcast

Kaimynų konfliktą vainikavo planas „Skydas“: policija daugiabučio spintelėje rado granatą

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakare į vieną Chemijos gatvės penkiaaukštį skubėjo ne tik Kauno policija, bet ir antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ išminuotojai. Viskas prasidėjo nuo 19.45 val. užregistruoto pranešimo apie vieną agresyvią jo gyventoją.

Anot Kauno policijos atstovės, atvykus nurodytu adresu, minėta moteris rasta gerokai įkaušusi – jai konstatuotas sunkus (2,80 prom.) girtumas. Ir ji prisipažino, kad turi granatą – netgi parodė slėptuvę, kurioje ją laiko. Tai buvo spintelė.

Atidarę šią ir išvydę, kas joje laikoma, policija skubiai įvedė planas „Skydas“.

Kauno policijos suvestinės šiandien apie šį įvykį praneša taip: „gegužės 20 d., apie 19.55 val., Chemijos gatvėje – moters, gimusios 1973 m., bute rasta rankinė granata be sprogdiklio. Įvestas planas „Skydas“. Sprogmenį paėmė ir išvežė tyrimui rinktinės „Aras“ išminuotojai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo sprogstamosiomis medžiagomis“. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba net laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Tiesa, iš minėto prieštaringo policijos suvestinių pranešimo dar neaišku, kas iš tikrųjų aptikta minėtos moters spintelėje. Panašu, kad teiginys, jog tai – granata be sprogdiklio, tėra pirminė prielaida. Viską lems ekspertų, kuriems radinys nuvežtas, išvada.

Jo savininkė taip pat dar neapklausta. Dėl jau minėto girtumo. Jai tik įteiktas šaukimas atvykti apklausai į policiją.

Ar ši moteris jau buvo žinoma ir iki šio įvykio, teisėsaugininkai atskleisti nelinkę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Rado gal neveiksminga o gal ir žaisline granatą ir tik pagalbok ,,koks atsitikimas ir ivykis.

ogi

ogi portretas
1 kitam ir pakiso si /zaisliuka matomai nepasidalino visi jie parazitai bet /lygesni/ laimi nes tai setono padarai ///////

B

B portretas
Nu vo , istojo i komendantūra , davė dėže granatu , dali matyt pragėrė , pahmėlingas puolė bendrika košmarinti .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių