Quantcast

Avarija miesto centre: moters vairuojama „Audi“ rėžėsi į tris stovinčius automobilius

  • Teksto dydis:

Antradienio rytą Kaune, Kęstučio gatvėje, susidūrė net keturi automobiliai.

Pareigūnai pranešimą apie nelaimę gavo 7.43 val. Susidūrė „Audi“, „Mazda“, „Volkswagen“ ir „Toyota“ markių automobiliai. 

„Paaiškėjo, kad „Audi“ atsitrenkė į kelkraštyje stovėjusius automobilius“, – portalui kauno.diena.lt teigė Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Jos turimais duomenimis, „Audi“ 50-metė vairuotoja apžiūrai pristatyta į gydymo įstaigą.

Iš nuotraukų matyti, kad kelios transporto priemonės apgadintos labiau nei kitos. Avarijos eiga – grandininė reakcija.

Regimanto Zakšensko nuotr.

„Audi“, kurios, kaip matyti, apgadintas ne tik priekis, bet ir šonas (peršasi išvada, kad pastarasis apgadinimas yra ne šios avarijos padarinys), trenkėsi į kitą automobilį, šis nuo smūgio stuktelėjo į stovėjusįjį priekyje ir t.t.  Neatmetama, kad avariją lėmė sutrikusi vairuotojos sveikata.


Šiame straipsnyje: avarijanelaimėkaunasKęstučio gatvėavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tam "."

Tam "." portretas
Esi silpno proto ir neturi patirties. "Tilpti" į antrą juostą gali visi, bet protigas žmogus nujaučia, kad iš III eismo juostoje stoinčių mašinų bet kada gali atsidaryti keleivio durelės ir išsiversti koks nors neatsargus veikėjas. Ir tada tu gali ne tik sukelti avariją, bet ir nutraukti žmogui ranką. Tu gal liksi teisus, bet ar tai paguodžia, kai reikės vaikščioti po teismus, vargti remontuojant savo mašiną?

Bus daugiau

Bus daugiau portretas
Bus daugiau tokių avarijų. Sąmoningai mieste mero aplinkos veikėjų daromi trikdžiai važiavimui - nesitęs gi amžinai. Kažkada kaltieji atsakys savo finansais už visų mūsų pinigais siaurinamas gatves. O troleibusais tegul važinėja matijoškos ir bedarbiai, veikliam žmogui toks laiko gaišinimas nepriimtinas.

jk

jk portretas
kestučio gatve paversta netinkama eismui,nestebetina kad žiopla moteriške neišvairavo
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių