Pereiti į pagrindinį turinį

Trečiadienio pavakarę ugniagesiai užgulė Vilijampolę: po įvykio ant tilto netoliese kilo ir gaisras

2024-10-09 18:12 diena.lt inf.

Trečiadienio pavakarę Vilijampolės dalyje, esančioje Varnių tilto prieigose, nepaliaujamai aidėjo ugniagesių gelbėtojų atocisternų sirenos. Vos pasibaigus sumaiščiai ant paties tilto, kur, kaip jau rašyta, specialiosioms tarnyboms į pagalbą atskubėjo pilietiški kauniečiai, Bendrajam pagalbos centrui pranešta apie gaisrą Milikonių kalno prieigose – ties Panerių ir Kulvos gatvių sankryža.

Apie tai, kad ten atvira liepsna dega mūrinis dviaukštis namas, pranešta 16.54 val.

Įvertinus situaciją, ugniagesiai gelbėtojai pasiuntė gesinti šio nuosavo namo sustiprintas savo pajėgas iš trijų Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos komandų – keturias autocisternas ir autokeltuvą.

Šia informacija su portalu kauno.diena.lt pasidalijęs šiandien budinčios Kauno ugniagesių gelbėtojų pamainos specialistas iš Pajėgų valdymo skyriaus teigė žinių apie tai, kad būtų nukentėję žmonės neturintis. Tačiau jo kolegos dar buvo įvykio vietoje ir apie 17.17 val. pranešė, kad gaisrą jau pavyko lokalizuoti. O dėl jo teko užtverti ir gatvę.

Vėliau ugniagesių atstovas informavo, kad gaisras likviduotas, žmonės nenukentėjo. Pasak jo, apdegė namo stogas ir sienos.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų