Pereiti į pagrindinį turinį

Vėlų vakarą prie „Iki“ prekybos centro rastas vyro lavonas

2021-12-13 22:35 diena.lt inf.

Vėlų pirmadienio vakarą Kaune, P. Lukšio gatvėje, prie „Iki“ prekybos centro kiemo sienos, rastas negyvas vyras. Jis aptiktas šalia metalinių laiptelių.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

„Pranešimą apie mirusį vyrą gavome 23.21 val. Iš pradžių į vietą, kurioje aptiktas žmogus, atvyko medikai. Jie vyrą rado jau mirusį. Netrukus atvažiavo ir policijos pareigūnai. Smurto žymių ant vyro kūno nėra. Jo tapatybė nenustatyta. Tikriausiai tai benamis“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo Kauno apskrities policijos budėtojas.

Pasak budėtojo, pradėtas ikiteisminis tyrimas, o lavonas išvežtas į morgą asmens tapatybei nustatyti.

Netoli šios vietos, kurioje mirė vyras, yra ir užkandinė. Šalia jos ir „Iki“ prekybos centro kiemo sienos nemažai metų dienas leidžia namų neturinti 73 metų moteris.

Prieš trejus metus ji yra pasakojusi, kad kadaise dirbo troleibuso vairuotoja, o į Nakvynės namus jokiu būdu nesikels, nes ten jai labai nepatiktų.

Tada ji teigė, kad augo vaikų namuose, internate ir jai ten nebuvo smagu.

Moteris dienomis laiką leidžia sėdėdama ant metalinių laiptelių, kartais skaito laikraščius ar knygas. Prie jos neretai prieina sugėrovai, kurie kartu su moterimi prie konteinerio ir valgo, ir taurelę pakelia.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų