Pereiti į pagrindinį turinį

A.Fergusonas: televizija save laiko Dievu

2011-09-27 19:20
A.Fergusonas: televizija save laiko Dievu
A.Fergusonas: televizija save laiko Dievu / Scanpix.ee nuotr.

Vyriausias "Manchester Junited" klubo treneris Alexas Fergusonas griežtai sukritikavo Didžiosios Britanijos televiziją. Anot jo televizijos vadovai save laiko dievais. "Kai pasirašoma sutartis su velniu reikia mokėti, tačiau televizija - Dievas. Ji gali vos tik panorėjus nukelti rungtynių laiką sau patogiu metu,"- negailėdamas kritikos kalbėjo "Manchester United" strategas.

„Blogai, kai vienos rungtynės žaidžiamos trečiadienį vakare, o po to šeštadienio dieną. Klubo vadovai neturi teisės pasirinkti rungtynių laiko svarankiškai.Taigi rezultatas tokas, kad sužaidę vienas rungtynes, kitas jau turime žaisti po 72 valandų,“- pasipiktinimo neslėpė A.Fergusonas.

„Teisės transliuoti rungtynes parduodamos 212- oje šalių. Mes nuo pardavimų sumos gauname 17 milijonų svarų sterlingų. Manau tai labai mažai,“- BBC teigė treneris.

Remiantis „The Idependent“, VII- ojo turo anglijos čempionato mačas su „Norwich“ futbolininkais buvo pirmasis, dėl kurio pradžios laiko su televizija nesutiko „Manchester United“ klubo atstovai. Taigi rungtynės prasidėjo 18 valandą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų