Pereiti į pagrindinį turinį

D.Beckhamo komanda tapo stipriausia JAV

2011-11-21 16:21
D.Beckhamo komanda tapo stipriausia JAV
D.Beckhamo komanda tapo stipriausia JAV / Scanpix nuotr.

Šiandienos naktį Amerikoje vyko „MLS“ taurės finalas, kuriame susitiko Davido Beckhamo vedama Los Andželo „Galaxy“ ir Hiustono „Dynamo“. Mačą savų žiūrovų akivaizdoje minimaliu rezultatu 1-0 laimėjo „Galaxy“ ir iškovojo svarbų trofėjų.

Vienintelis mačo įvartis krito 72-tą mačo minutę, kai po Robbie Keane‘o perdavimo, „Dynamo“ vartininką Tally Hallą nuginklavo Landonas Donovanas.

„Galaxy“ ir pirmajame kėlinyje valdė žaidimą bei turėjo susikūrė nemažai progų, tačiau nė vienos iš jų nerealizavo. Keletą šansų pirmajame kėlinyje iššvaistė Adamas Cristmanas, kurio smūgiai galva buvo netikslūs. Taip pat savo progų neišnaudojo Keane‘as ir Donovanas.

Antrajame kėlinyje „Galaxy“ taip pat dominavo ir sugebėjo įmušti įvartį. Po įmušto įvarčio „Galaxy“ ir vėl turėjo progų, tačiau nei Donovano, nei Keano, nei Beckhamo smūgiai tikslo nepasiekė.

Verta paminėti, kad šis iškovotas titulas yra pirmasis Deividui Beckhamui nuo jo atvykimo į Ameriką 2007-ais metais. Tuo metu „Galaxy“ klubui tai yra trečioji „MLS“ taurė per ekipos istoriją.

„Galaxy“ 1 – 0 „Dynamo“
72‘ [1 – 0] Landon Donovan

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų