Pereiti į pagrindinį turinį

S. Babrauskas: LKL finalo serija bus ilga, ją laimėsime mes

2013-04-29 10:40
S. Babrauskas: LKL finalo serija bus ilga, ją laimėsime mes
S. Babrauskas: LKL finalo serija bus ilga, ją laimėsime mes / Andriaus Aleksandravičiaus nuotr.

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijos batalijos prasideda. “Lietuvos ryto” ir Kauno “Žalgirio” akistatoje iki 4 pergalių vilniečių kapitonas Steponas Babrauskas prognozuoja savo komandos triumfą.

- Ko galime tikėtis šioje finalo serijoje?, - paklausėme S. Babrausko.

- Per mano karjerą sostinės klube teko matyti įvairių scenarijų. Buvo „sausų“ ir ilgų serijų. Esame laimėję seriją rezultatu 4:1. Sunku prognozuoti. Sezono eigoje žaidėme prastai, o „Žalgiris“ įspūdingai. Šiuo metu esame atsigavę, o kauniečiai atrodo blankokai. Kaip bebūtų, finale viską lems smulkmenos.

- Ar galima teigti, kad išvykus Ibrahimui Jaaberui ir Tremmellui Dardenui, traumą gavus Paulius Jankūnui jėgų santykis išsilygino?

- „Žalgiris“ prarado svarbų žaidėją - P. Jankūną. Jis visuomet būdavo tokių finalų X faktorius. Praėjusiame sezone jis negavo naudingiausio finalo serijos žaidėjo prizo, tačiau buvo arti jo. Jis padarydavo tikrai daug darbo. Ibrahimas Jaaberas žalgiriečiams taip pat nemaišydavo – cementuodavo gynybą. „Žalgiris“ – gerai sukomplektuota komanda ir mūsų laukia įdomus finalas.

- Kauniečiai turi namų aikštelės pranašumą. Ar tai svarbus veiksnys?

- Kiek pamenu, išvykose esame laimėję tiek jie, tiek mes. Pačios pirmos serijos rungtynės visada būna nervingiausios, ir namų aikštė padeda ne visada.

- Kiek užtruks ši finalo serija?

- 4:3 laimėsime mes (šypsosi, red. pastaba).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų