Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdoje – „Džiazo žvaigždės“ apdovanojimai

2016-04-13 13:53 diena.lt inf.
Organizatorių nuotr.

Klaipėdos pilies džiazo festivalio organizatoriai pradeda naują tradiciją – nuo šiol kasmet labiausiai nusipelniusiems uostamiesčio džiazo muzikos propaguotojams bus įteikiamas „Džiazo žvaigždės“ apdovanojimas. Pirmoji „Džiazo žvaigždė“ šiemet bus įteikta balandžio 30 d., Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre, uostamiesčiui minint tarptautinę džiazo dieną.

„Įsteigtas „Džiazo žvaigždės“ apdovanojimas bus skiriamas už džiazo muzikos propagavimą ir puoselėjimą, už aukštus kūrybinius pasiekimus, bei viso gyvenimo nuopelnus, – sakė Klaipėdos pilies džiazo festivalio organizatorė Inga Grubliauskienė. – Neabejotina, kad Klaipėda yra ir džiazo muzikos uostas, turintis ilgametes džiazo muzikos puoselėjimo tradicijas. Tad tikimės, kad „Džiazo žvaigždės“ apdovanojimas dar labiau paskatins jaunuosius uostamiesčio muzikos atlikėjus siekti daug didesnių kūrybinių aukštumų.“

I. Grubliauskienės teigimu, specialiai „Džiazo žvaigždės“ apdovanojimams kartu su Klaipėdos menininkais Ryčiu Zenkevičiumi bei Gorge Bergman jau sukurta ir unikali skulptūrėlė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų