Pereiti į pagrindinį turinį

Lindihopo šokis sužavėjo įvairaus amžiaus klaipėdiečius

2024-08-27 11:30

Uostamiestyje vykusioje JAV užgimusio šokio – lindihopo pamokoje dalyvavo per pusšimtis klaipėdiečių. Šokti mokėsi ne tik jaunuoliai, bet ir garbaus amžiaus klaipėdiečiai. Tikimasi, kad šios pamokos Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro Parodų kiemelyje arba pastato viduje vyks ir netolimoje ateityje.

Linksmybės: lindihopo pamokoje dalyvavo per pusšimtį įvairaus amžiaus klaipėdiečių.
Linksmybės: lindihopo pamokoje dalyvavo per pusšimtį įvairaus amžiaus klaipėdiečių. / Organizatorių nuotr.

Renginys buvo atviras visiems, norėjusiems susipažinti su Amerikos kultūra per šokį ir išmokti naujų judesių.

Renginio koordinatorės Laimos Andriekienės teigimu, susirinkusiųjų nuotaika buvo pakyli.

„Labai gerai sekėsi. Susirinko apie 50–70 žmonių. Šoko visas kiemas. Tikrai buvo žmonių, ir sėdėjo, ir žiūrėjo. Vyresnio amžiaus moterys taip pat šoko, ir vyrai, gražu buvo žiūrėti. Tikrai nuostabiai viskas atrodė. Mūsų kiemas buvo pilnas šokėjų“, – pasakojo L. Andriekienė.

Pamoką vedė klaipėdiečių šokių grupė „Jazz Fam“. Svarstoma šias pamokas pratęsti ir suteikti klaipėdiečiams galimybių toliau mokytis šokti lindihopą.

„Kalbėjome su Saule iš „Jazz Fam“. Manome, kad ateityje pakartosime, gal kokį nors bendrą projektą pagalvosime. Tai tikrai buvo nuostabu. Ir jiems, ir mums labai patiko. Buvo geros nuotaikos, labai gražus ir pavykęs renginys. Tikrai džiaugiamės“, – įspūdžiais dalijosi L. Andriekienė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų