Pereiti į pagrindinį turinį

Vokiečių bendrija kviečia į adventinį koncertą

2016-11-25 20:04 diena.lt inf.

Klaipėdos vokiečių bendrija tradiciškai pasitinka adventą, klaipėdiečius ir miesto svečius šį šeštadienį burdama į adventinį koncertą, kuriame skambės tradicinės vokiškos adventinės giesmės ir populiari nuotaikinga muzika.

Adventiniame koncerte grieš styginių kvartetas.
Adventiniame koncerte grieš styginių kvartetas. / Organizatorių nuotr.

Tai jau penktas toks koncertas. „Bandėme nedrąsiai, tačiau mūsų užmojis – padėti klaipėdiečiams prieš pirmąjį advento sekmadienį įkvėpti adventinės dvasios ir nuotaikos – pavyko ir pasitvirtino, – pasakojo kultūros projektų vadovė Rasa Miuller. – Labai džiaugiamės, kad jau turime ir dalį savos publikos, klausytojų, kurie liko mums ištikimi nuo pirmojo tokio koncerto, kurie koncerto laukia, o po jo nuoširdžiai dėkoja.“

Šiemet adventiniame koncerte ir vėl grieš styginių kvartetas: Angelė Čiuberkienė (smuikas), Rimantė Agintaitė (smuikas), Auksė Kaziukaitienė (altas) ir Jurgis Karbauskas (violončelė), dainuos solistai Beata Ignatavičiūtė ir Rokas Spalinskas, giedos Inga Pakalniškienė. Koncerto svečias – saksofonininkas Algis Kilis. Su profesionalais pasirodys ir Hermano Zudermano gimnazijos vokalinis ansamblis (vadovė Asta Alminė).

Laukiami visi, norintys sau praskaidrinti rudenišką nuotaiką, adventą pasitikti drauge, skambant puikiai muzikai. Įėjimas – laisvas. Koncertas vyks lapkričio 26 d. 12 val. Klaipėdos universiteto auloje (Herkaus Manto g. 84). Koncertą tradiciškai remia Vokietijos Federacinės Respublikos Vidaus reikalų ministerija.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų