Pereiti į pagrindinį turinį

Apkvaitęs nuo narkotikų nužudė mylimąją

2009-06-08 23:59

Nuo narkotikų apsvaigęs jaunas vyras siaubingai subadęs savo sužadėtinę vis dar sunkiai tiki, kad merginos nebėra gyvos, nors teismas pripažino jį kaltu ir skyrė bausmę.

28-erių Dmitrijus Andreičiukas nuteistas kalėti 13 metų už itin žiaurų savo sužadėtinės nužudymą. Išklausęs nuosprendį vaikinas pareiškė, kad jame – melagystės.

Teismo sprendimu kaltininkas turės atlyginti nužudytosios motinai neturtinę žalą, kuri įvertinta 150 tūkst. litų, bei sumokėti laidojimo išlaidas.

2006 metų sausio 21 dieną nuomojamame bute viename iš Vingio gatvės daugiabučių namų įvyko tragedija. Porą metų drauge su sužadėtine gyvenęs D.Andreičiukas, apsvaigęs nuo kelių rūšių narkotikų, mirtinai ją subadė. Jolantai Kalantaitei durta 143 kartus. Merginos gyvybė užgeso jai nukraujavus, mirtį lėmė smūgiai peiliu į miego arteriją ir krūtinę.

Pusantrų metų kaltininkas slapstėsi Anglijoje, bet galiausiai buvo susektas ir pargabentas į Klaipėdą.

Pasakodamas apie lemtingą dieną D.Andreičiukas prisiminė tąkart vartojęs LSD, amfetamino ir rūkęs „žolės“. Jis aiškino išsigandęs, kad draugė atrakins duris ir įleis vidun svetimus žmones, bandęs bėgti per balkoną, bet nesugebėjęs atidaryti durų. Kai pradėjo badyti merginą, matė ne jos, o savo paties veidą.

D.Andreičiukas žmogžudystės metu buvo apsvaigęs ir nepatikėjo, kad taip žiauriai nužudė sužadėtinę.

Iki tragedijos niekas nė neįtarė, jog vaikinas vartoja narkotikus, poros santykiai buvo idiliški, o J.Kalantaitė artimiesiems pasakojo apie planus kurti šeimą ir susilaukti vaikų. D.Andreičiuką įvaikinę žmonės gyrė įsūnį ir kalbėjo apie jį tik gerai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų